Applikationsutvecklare till växande bolag inom säkerhet!

Applikationsutvecklare till växande bolag inom säkerhet!

Brinner du för programmering och har en speciell förkärlek för applikationer? Vi söker nu en applikationsutvecklare till ett spännande bolag inom identitet och säkerhet!

Dina arbetsuppgifter

Som Applikationsutvecklare arbetar du i företagets mobile-team tillsammans med erfarna kollegor. Gruppen består idag av tre personer men ska stärkas upp med två till på grund av företagets tillväxt. Du kommer att arbeta med backend-utveckling i Java.

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och är en lagspelare som vågar ta för sig samt har en positiv inställning.

Krav:
  • Kunskap inom Java
  • Relevant YH- eller högskoleutbildning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskap inom Docker
  • Hobbyprojekt eller examensarbete att visa upp
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jennifer Pettersson
Telefon 0722408184
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett innovativt och snabbväxande företag som utvecklar identitets- och säkerhetslösningar för fysisk och digital access. Det är ett globalt företag med 300 medarbetare utspridda i Europa, USA och Indien. Företagets mission är att bidra till att skapa ett säkert samhälle och deras helhetslösning är kompatibel till de flesta system för fysisk och digital access.
Företaget erbjuder en chans att vara med på en spännande resa som även innebär utvecklingsmöjligheter för rätt person. Det finns även möjlighet till arbete utomlands.
De sitter i ljusa, moderna lokaler i Stockholm. Företaget har ett högt fokus på laganda och gemenskap och det förekommer aktiviteter både på och utanför arbetet.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.