Junior Webbutvecklare av streamingtjänster

Junior Webbutvecklare av streamingtjänster

Har du en utbildning inom webbutveckling och vill arbeta på ett modernt företag och med de största kunderna inom streaming? Då har vi rollen för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som webbutvecklare kommer du att arbeta i projekt med andra utvecklare, testare och projektledare och tillsammans sätta en plan för arbetet. Du kommer att utveckla applikationer för smart-TV för de största namnen inom branschen i HTML, CSS och Javascript. Du kommer att ha förmånen att arbeta med erfarna kollegor som efter en gedigen introduktion är redo att ta dig under sina vingar.

Din profil

Vi söker dig som är en teamplayer och har en fantastisk kommunikativ förmåga. Som person är du modig och initiativtagande samtidigt som du inte är rädd för att be om hjälp.

Krav:
  • Kunskap inom Javascript, HTML eller CSS.
  • Relevant utbildning från YH eller högskola.
  • Kunna hantera enklare webbutveckling.
  • Engelska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Arbetserfarenhet från liknande tjänst
  • Förstå terminologi inom Git
  • Förståelse för scrum och agila projektmetoder
Villkor

Start: Omgående
Placeringsort: centrala Stockholm
Omfattning: 100%

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Pettersson
Telefon 072-240 81 84
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett stort globalt bolag som grundades i Sverige år 2004 och har idag 17 kontor runt om o världen. Företaget arbetar med utveckling och design av applikationer för mediaunderhållning och är idag världsledande inom sitt område.
Vår kund erbjuder en arbetsplats med ett starkt team och fantastiska relationer kollegor sinsemellan samt en unik möjlighet att få arbeta med spännande varumärken. Mer information kring vår kund ges vid intervjutillfället.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.