UI/UX designer - For Mobile Games

UI/UX designer - For Mobile Games

Har du någonsin spelat ett spel och tänkt, "Knapparna borde sitta annorlunda, layouten borde vara så här istället eller spelarinteraktionen kan vara bättre här" Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som UI/UX designer kommer du att ansvara över spelets psykologi för slutanvändaren, du har alltid spelarens beteende, tankesätt och förmågor in i din design. Som UX/UI designer så arbetar du med spelets viktigaste funktioner, vad som får spelarna att stanna kvar i spelet. Du kommer att analysera feedback från spelare och konkurrenters spel för att ta det med i din design. Du jobbar tätt med dina kollegor för att kunna skapa den bästa möjliga användarupplevelsen.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant eftergymnasial utbildning, t.ex. webbutveckling, UX/UI eller praktisk erfarenhet
  • Engelska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet som Video Game UX or UI designer
Vi söker efter dig som har en passion för spel och användarcentrerad design, du har lätt att förstå för vad användaren söker i spel. Du initiativtagande, kommunikativ och duktig på att multi-taska.

Villkor

Start: Omgående enligt ök
Ort: Centrala Stockholm
Arbetstider: 08-17 flex

vi börjar vårt urval efter den 11 Januari, tack för er tålamod.
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialiserade på kombinationen av argumented reality, platsbaserade tjänster och massivt multiplayer onlinespel för att skapa nästa generationens mobilupplevelse.
Företaget grundades i Stockholm 2015 och är idag över 200 personer i flera länder. Här samlas de bästa mobilapputvecklarna och de bästa ingenjörerna inom 3D- visualisering, förstärkt verklighet, geografiska informationssystem och simulering i realtid. Deras vision är att slå samman den verkliga världen och den imaginära världen med hjälp av förstärkt verklighet för att skapa fantastiska mobilspel. Du kommer att sitta på kontoret i Stockholm med ett helt fantastiskt team på 20 personer.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.