Quality Assurance - For Mobile Games

Quality Assurance - For Mobile Games

Vill du få chansen att jobba med XR Free 2 Play spel? Är du en riktig spelnörd som har lätt för att se om kvaliteten på spel håller måtten?

Dina arbetsuppgifter

Som Video Game Quality Assurance kommer du att arbeta med kvalitetssäkring för företagets Free 2 play spel (F2P). Detta innebär mycket speltestande på olika plattformar, sätta plan för vilka buggar som behöver fixas omgående och samla in information från användarna för att skapa ett bättre spel. Som junior kommer du att få gå vid sidan och ta över arbetet från vår QA idag. Vidare kommer du att ansvara över:
  • Skapa testplaner för släppta och ej släppta produkter
  • Hålla dig uppdaterad med release- och kvalitetsstandarder för Android och IOS
  • Hitta avvikelser, glitches och buggar i mjukvaran eller i spelupplevelsen
  • Sköta dokumentation, sätta plan och testa buggar tills de är ok att köra
Som QA har du en viktig roll i företaget, du är med och formar upplevelsen av spelet och ser till att den håller den standaren som krävs. Detta är ett drömjobb för dig med en IT bakgrund som brinner för F2P spel.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant akademisk eftergymnasial utbildning t.ex. datavetenskap, grafisk kommunikation, mjukvarutestare, QA osv.
  • God förståelse för F2P mobilspel
  • Engelska i tal och skrift
  • Minst 1 års erfarenhet i rollen som Video Game Qualty Assurance
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom QA, från F2P spel och arbetat med Gitlab CI, enhetstester och testramar tidigare, men inget krav.

Dina personliga egenskaper blir viktiga för oss och i tjänsten som QA söker vi dig som är detaljorienterad, kreativ, har ett fokus utav det normala samt är duktig på att kommunicera.

Villkor

Villkor
Start: Omgående enligt Ök.
Ort: Centrala Stockholm
Arbetstider: 08- 17
Omfattning: Heltid

Vi börjar att behandla ansökningar efter den 11 Januari, tack för erat tålamod.
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialiserade på kombinationen av argumented reality, platsbaserade tjänster och massivt multiplayer onlinespel för att skapa nästa generationens mobilupplevelse.
Företaget grundades i Stockholm 2015 och är idag över 200 personer i flera länder. Här samlas de bästa mobilapputvecklarna och de bästa ingenjörerna inom 3D- visualisering, förstärkt verklighet, geografiska informationssystem och simulering i realtid. Deras vision är att slå samman den verkliga världen och den imaginära världen med hjälp av förstärkt verklighet för att skapa fantastiska mobilspel. Du kommer att sitta på kontoret i Stockholm med ett helt fantastiskt team på 20 personer.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.