Junior Trafikplanerare till medarbetarägt teknikkonsultbolag

Junior Trafikplanerare till medarbetarägt teknikkonsultbolag

Är du nyutexaminerad inom samhällsbyggnad med intresse väg, gata och mark? Här får du en unik möjlighet att lära dig rollen som trafikplanerare och utvecklas på ett av Sveriges trevligaste teknikkonsultföretag! Missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som trafikplanerare hos vår kund kommer du att ingå i ett kompetent team idag bestående av 11 personer som arbetar i olika roller mot väg, gata och mark. Du kommer att arbeta med trafikutredningar och trafiksimuleringar i både ombyggnads- och nybyggnadsprojekt som rör vår infrastruktur. Man arbetar parallellt i flera projekt beroende på projektens storlek och längd, projekten är varierande men infattar oftast utredning i tidigt skede och/eller projektering. Under inledande period kommer du få upplärning och stöd av en senior kollega, detta kommer ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen. Rollen som trafikplanerare är ny hos företaget och du kommer ges möjlighet att vara med och bygga upp denna kompetensen tillsammans med din seniora kollega. Rollen är placerad på vår kunds fina kontor på Södermalm i Stockholm.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning inom samhällsbyggnad eller trafik/transportplanering, ex civilingenjör väg- och vattenbyggnad eller samhällsbyggnad
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • B-körkort
  • Kunskap/erfarenhet av AutoCad, Capcal, Sidra Intersection, Aimsun, Vissim eller liknande programvaror
Vi söker dig som är noggrann med hög arbetsmoral. Vi tror att du är relativt ny i branschen och vill utvecklas på ett företag i framkant. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett eget driv och en god problemlösningsförmåga.

Villkor

Start: januari enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Stockholm, Södermalm
Arbetstider: Mån-fre 8-17 med flex

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultföretag, vilket innebär att du som anställd kommer erbjudas aktier i företaget. De är heltäckande inom bygg och anläggning och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad. De har en stor verksamhet med ca 400 medarbetare och är verksamma inom flera områden. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.