Junior Testsystemutvecklare mot styrsystem sökes

Junior Testsystemutvecklare mot styrsystem sökes

Är du en tekniskt intresserad person med intresse för både programering samt hands on arbete i labbmijö? Söker du en spännande tjänst på ett globalt företag som ändå bibehållt en familjär stämning? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att arbeta med utveckling och uppbyggnad av testutrustning till vår kunds testlab och produktion. Det rör sig om funktionstester, el- samt prestantatester på de produkter som företaget konstruerar och tillverkar. I rollen har du mycket interna kontakter med företagets övriga avdelningar. Du kommer att arbeta både med mjukvara, funktionalitet samt el och mekanik.

Du kommer att arbeta med:
 • Mjukvara/funktionalitet
 • Programering av automatiska testfall i Labview-miljö
 • Analys av produkters beteenden, samt förslag på lösningar/förbättringar
El/Mekanik
 • Konstruktion av elkretsar för testutrustningar
 • Inkoppling av diverse testmoduler
 • Felsökning/analys av tekniska fenomen
 • Uppbyggnad av fixturer, testriggar och annat
Din profil

Skallkrav:
 • Relevant teknisk utbildning, högskole- alt civilingenjör inom elektroteknik, elektrofysik, farkost, mekatronik eller maskinteknik ect.
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Kunskap av programering
 • Kunskap av Labview
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse både för programering och elektronik. Vi tror att du har egna projekt som du sitter med på fritiden. Som person är du driven och har viljan att lära sig, vidare tror vi att du är duktig på att förmedla både i tal och skrift då dokumentation är en viktig del av arbetet.

Villkor

Villkor:
Ort: Stockholm
Ofattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående enligt överenskommelse

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen - skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en ledande tillverkare av elmotorer med tillhörande styrsystem. Våra produkter hanterar rörelser i medicinsk utrustning eller i fordon. En del av dessa system används för styrning av fordon, främst lastbilar, bussar och gaffeltruckar. Systemen består typiskt av elmotorer, växellådor, sensorer, kraft- och styrelektronik samt mjukvara, och innefattar därmed många tekniska discipliner.
Vi vill nu stärka upp vår grupp med en testsystemutvecklare. Testsystemen används dels för verifiering av produkterna under utvecklinsfasen, dels i löpande produktion.
Vår kund har huvudkontor i New York men verksamt i USA, Kanada, Mexiko, Europa och Asien. I Sverige är de idag ca 40 anställda i en platt organisation med familjär och trevlig stämning. Det är viktigt för vår kund att deras medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.