Junior Systemutvecklare till hett fintech bolag

Junior Systemutvecklare till hett fintech bolag

Vill du arbeta på ett företag där fokus är utveckling av en unik produkt och där du har stor möjlighet att påverka? Då ska du söka tjänsten idag, eller tipsa någon du tror skulle passa!

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du i denna tjänst tillhöra en av de viktigaste funktionerna inom företaget. Du kommer att vara med och utveckla företagets nya realiser och bearbeta befintliga system. Det omfattar allt från krav, design, implementering till testning. Här har du möjlighet att följa med i hela processen, arbeta i agilt team där du har möjlighet att påverka och ha inflytande från början till slut. Tyngdpunkten ligger i att produkten håller hög kvalitet, därav görs testning i flera led.

Till en början får du en introduktion och du kommer arbeta med erfarna kollegor, på sikt kommer du bli en fullfjädrad fullstackutvecklare!

Din profil

För att trivas och vara framgångsrik i tjänsten krävs att du har slutfört en teknisk utbildning på högskolenivå. Du bör ha ett brinnande intresse för att lära dig, tar eget ansvar och fullföljer dina arbetsuppgifter. Det krävs att du gillar att arbeta i team samt är en problemlösare som inte ger upp. Som person är du öppen, lättsam och strukturerad.

Skallkrav
  • C# och .net (förslagsvis genom en högskole- eller yrkesutbildning)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Kunskap i C# eller .net
  • Genuint intresse för finans
  • Hobbyprojekt där du t.ex skapat en app eller liknande
  • Gränssnittsprogrammering
Villkor

Tjänstgöringsort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett fintech bolag med kontor i Stockholm och Linköping. Det är en ledande leverantör av finanssystem till industrins förvaltningar. Detta företag arbetar med system som sammanställer bolagsekonomi och liknande CRM system. I dagsläget består företaget av 26 anställda och är i en expansiv fas. Företaget har en egen produkt och handhåller alla delar av produkten själva. Här har du ett företag som värnar om sina anställda och har ett öppet klimat där alla får vara med och påverka. Du får möjlighet till kontinuerlig internutbildning och blir erbjuden att åka på konferenser. Du får alla förutsättningar för att utvecklas inom bolaget och växa som utvecklare.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.