Junior Styr- konstruktör sökes till världsledande företag

Junior Styr- konstruktör sökes till världsledande företag

Vill du arbeta med automation och styrsystem? Tycker du om att arbeta i CAD? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör kommer du arbeta med automation inom fastighet och infrastruktur. Du kommer arbeta i spännande projekt så som Slussen ombyggnationen samt högdalsdepon. Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är att sitta med CAD-verktyg, där du kommer att rita driftkortsbilder samt göra modellarbeten. För att beskriva det enkelt så projekterar el och vvs-ingenjörer så att all material som ska finnas sitter på rätt plats medans styrprojektörer projekterar så att inomhusklimatet blir behagligt. Man kommer få stöttning under inledande period. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Krav:
  • Högskole-eller civilingenjörsutbildning relevant för tjänsten
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • CAD verktyg, Revit, Auto CAD eller Magi CAD
  • Arbetat med drift/anläggning, alt. el eller automation
För att passa in för den här tjänsten har du stort driv och är ansvarstagande som person. Du är bra på att samarbeta då man jobbar tätt med övriga teamet. Du är en problemlösare och söker upp nödvändig information. Vi ser att du är strukturerad och fokuserad på ditt arbete.

Villkor

Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Augusti

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0707722459
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är världsledande analys- och teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom flera områden. De finns i 40 länder världen över och ca 37.000 medarbetare. Avdelningen de söker personal till är system. Mer presentation av företaget sker på intervjun.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.