Junior .Net utvecklare mot affärssystem

Junior .Net utvecklare mot affärssystem

Är du nyutexaminerad inom data/IT och söker jobb inom utveckling? Hos vår kund kommer du ges de bästa förutsättningarna för att lyckas i branschen. Missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer börja din anställning på vår kunds uppskattade trainee program där du kommer få bästa förutsättningarna att sätta sig i n i produktområdet. Du kommer att arbeta med egen utveckling och succesivt komma in i projekten du kommer att arbeta med på sikt. I rollen som utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta inhouse men ha nära kontakt med företagets kunder. Din primära arbetsuppgift kommer att vara .Net utveckling med fokus mot E-handel, detaljhandeln och affärssystem allt från backend server till frontend APP-utveckling. Du kommer arbeta i en grupp idag bestående av 6 utvecklare på vår kunds kontor centralt i Stockholm

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant högskoleutbildning inom data/IT
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av utveckling i någon form
Meriterande:
  • Erfarenhet från detaljhandeln
  • Erfarenhet av .Net
  • Erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV (Dynamics 365 Buisness central)
Som person är du driven och självgående. Du är personen som helst löser uppkomna problemet på egen hand. Vidare är det i kontakten med kunderna viktigt att du har en god social förmåga samt att du gillar att samarbeta.

Villkor

Start: Omgående enligt överenskommelse
Ort: Stockholm, centralt
Omfattning: Heltid, tillsvidare, mån-fre 8-17 med flextid

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett komplett It-bolag med sälj- leverans och förvaltningsorganisation som arbetar med Microsoft lösningar. De arbetar med systemlösningar för E-handel, detaljhandel och affärssystem. Företaget växer snabbt och har haft all time high på omsättning 3 år i rad. Hos vår kund lever man efter filosofin att "jobbar man med något man tycker är roligt, blir man bra på det".

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.