Junior .Net utvecklare med intresse för databaser

Junior .Net utvecklare med intresse för databaser

Vill du jobba på ett stabilt företag med möjlighet att utvecklas? Är du intresserad av att jobba i ett tight team med härlig arbetsstämning? Då har vi jobbet för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med 2 andra utvecklare på företaget jobba backend med .Net programmering och databasutveckling. Företaget jobbar med webbutveckling för de 7 främsta tidningskoncernerna i Sverige, med totalt ca 60 olika dagstidningar. Då du tillhör ett litet och familjärt team är det viktigt att du vågar ta egna initiativ och att du kan ta ansvar. Som junior kommer du att få en introduktion över företagets arbetssätt och deras system för att sedan ta på dig mindre projekt för att lära via att göra. Här kommer du som junior som vill utvecklas få vara med i spännande projekt och jobba med agil databasutveckling och webbutveckling.

Din profil

Vi söker en person med:
  • Relevant Yh- eller högskoleutbildning
  • Kunskaper inom C# .Net
  • Kunskaper inom SQL
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskap av API och databas
  • Kunskap inom frontend, React (ramverk för Javascript utveckling)
Villkor

Ort: Stockholm, centralt
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid. Arbetstid mån-fre 8-17 med flextid

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 okt 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget grundades 1997 och är idag 9 anställda. Företaget utvecklar, servrar och driftar flertalet tjänster för de främsta 7 tidningskoncernerna som finns i Sverige idag. Det rör sig om totalt ca 60 olika dagstidningar. Detta är en stabil arbetsplats med bra stämning både inom och utanför kontorets fyra väggar. Företaget sitter i fina lokaler mitt i city, med närhet till varierat utbud av restauranger. Ett toppenläge vart du än bor i Stockholm. Företaget åker på resor tillsammans (när inte corona står ivägen) och sätter stort fokus på hälsa, därav hela 6000 kr i friskvårdsbidrag. Mer information ges ut vid en eventuell intervju.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.