Vi söker en junior .Net utvecklare med intresse av databaser!

Vi söker en junior .Net utvecklare med intresse av databaser!

Vill du jobba på ett stabilt företag med möjlighet att utvecklas? Är du intresserad av att jobba i ett tight team med härlig arbetsstämning? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med 4 andra utvecklare på företaget jobba backend med .Net programmering och databasutveckling. Företaget jobbar med webbutveckling för de 7 främsta tidningskoncernerna i Sverige, med totalt ca 60 olika dagstidningar. En stor del är att jobba med problemlösning åt kunderna och vågar tänka utanför boxen. Företaget jobbar scrumbaserat och har varje morgon ett stående möte för att stämma av vad som gjort och skall göras för att få en effektiv start på dagen

Din profil

Vi söker en person med:
  • Relevant Yh- eller högskoleutbildning
  • Kunskaper inom C# .Net
  • Kunskaper inom SQL
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskap av API och databas
  • Kunskap inom frontend, React (ramverk för Javascript utveckling)
Villkor

Ort: Stockholm, centralt
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid. Arbetstid mån-fre 8-17 med flextid

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget grundades 1997 och är idag10 anställda. Företaget utvecklar, servrar och driftar flertalet tjänster för de främsta 7 tidningskoncernerna som finns i Sverige idag. Det rör sig om totalt ca 60 olika dagstidningar. Detta är en stabil arbetsplats med bra stämning både inom och utanför kontorets fyra väggar. Företaget sitter i fina lokaler mitt i city, med närhet till varierat utbud av restauranger. Ett toppenläge vart du än bor i Stockholm

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.