Junior .Net utvecklare med intresse av databaser till stabilt företag

Junior .Net utvecklare med intresse av databaser till stabilt företag

Vill du jobba backend med programmering som väldigt många ser och använder dagligen? Då har vi en rolig tjänst för dig inom .Net och databaser. Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med 4 andra utvecklare på företaget jobba backend med .Net programmering och databasutveckling. Det kommer vara webbutveckling för olika tidningskoncerner. Du kommer att jobba med problemlösning åt kunderna och det krävs att du vågar tänka utanför boxen och gillar att hitta lösningar själv. Företaget jobbar scrumbaserat och har varje morgon ett stående möte för att stämma av vad som gjort och skall göras. Vid start kommer du få en introduktion av företaget samt handledarskap av dina kollegor i gruppen.

Din profil

Krav:
  • Relevant utbildning
  • Goda kunskaper inom SQL
  • Kunskaper inom webbprogrammering ex. Javascript, CSS, HTML och Jquery
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskap av API och databas
  • Kunskap inom frontend, React (ramverk för Javascript utveckling)
Som person ör du driven och nyfiken. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar. Du gillar eget ansvar och är social i grupper.

Villkor

Ort: Stockholm, centralt
Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidare, heltid, mån-fre 8-17 med flextid

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Josefin Karlsson
Telefon 0735148036
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget grundades -97 och är idag 10 anställda. Företaget ägs samt utvecklar, servrar och driftar flertalet tjänster för de främsta 7 tidningskoncernerna som finns i vårat land idag, totalt ca 60 olika dagstidningar. Här vill du jobba om du söker en stabil arbetsplats med god stämning både på och utanför kontoret. Vill du ha närhet till Stockholms stadspuls på rasten? Då har du hittat rätt, företaget sitter nämligen i fina lokaler mitt i city.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.