Junior Javautvecklare sökes till innovativt företag sökes!

Junior Javautvecklare sökes till innovativt företag sökes!

Nu satsar vår kund på att förändra bilbranschen och köpupplevelsen på nätet och bygger därför nu upp Sveriges vassaste team. Företaget har kommit en bra bit på vägen, men behöver nu förstärkning i deras team.

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare hos kunden kommer du att arbeta agilt i ett mindre arbetsteam. Teamet utvecklar alla företagets IT-produkter som skall förändra branschen. Du kommer att ta fram verktyg, tekniker och ramverk som gör deras vardag enklare.

I denna roll kommer du arbeta med teknologier som:
  • Java
  • JavaScript, htlm, CSS
  • Angular
  • AWS
Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta självständig, är idérik och ambitiös. Vill anta stora utmaningar och har ett stort intresse för utveckling och att lära dig nya programmeringsspråk. Du håller dig uppdaterad då du alltid vill jobba med de senaste teknikerna. Har en ambition av att bli ledare för ett mindre team.

Skallkrav:

Kunskaper i Java
Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

Kunskaper i Javascript, Angular, AWS, HTLM, CSS samt React

Villkor

Start: enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm

Ansök redan idag, urval sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund säljer och reparerar bilar mot privatpersoner samt företag. Målet är att driva en verksamhet som var modernare och mer digital än den traditionella bilhandeln. Med stark tillväxt skickligt entreprenörskap och en glödande drivkraft kunde man 2014 anställa sin första medarbetare. Det var nu dags att expandera. Idag är det 25 anställda och vill försätta växa.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.