Junior JavaScript-utvecklare till kund i Stockholm sökes!

Junior JavaScript-utvecklare till kund i Stockholm sökes!

Vill du få möjligheten att arbeta som Junior JavaScript-utvecklare på ett företag i expansiv fas? Vill du utvecklas och lära dig mer inom utveckling? Sök tjänsten som Junior JavaScript-utvecklare redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som junior Java-utvecklare kommer du att arbeta med JavaScript och ha fokus på frontend. Hos vår kund kommer du att ingå i ett team på ungefär sex personer och teamet består bland annat av projektledare, utvecklare, sälj, utveckling och marknad.
Ni har i teamet ansvar för ett fåtal kunder och arbetar mot projekt som kunderna har beställt. Du kommer att sitta inhouse på kontoret i centrala Stockholm. Alla är delaktiga och hjälper varandra vilket skapar en lärande miljö och finns viljan så kan man utvecklas.

Din profil

Som JavaScript-utvecklare hos vår kund ser vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att delta i diskussioner och bidrar till problemlösningar. Du har lätt för att ställa frågor och är driven i din roll som utvecklare. Vi tror att du trivs extra bra som JavaScript-utvecklare och du har ett brinnande intresse för utveckling samt vill lära dig mer om branschen och yrket.
För att bli Java-utvecklare hos vår kund har du avslutat en utbildning som inkluderat kurser i Java. Eftersom rollen har ett stort fokus på frontend är det bra om du tycker att det är mer intressant med frontend än backend. Det är meriterande om du också använt dig av React.

Skallkrav
  • Engelska i tal och skrift
  • Relevant utbildning inom IT
  • JavaScript
Meriterade
  • React
  • Hobbyverksamhet som går att visa upp via GitHub
  • Kunskaper kring bild tools, API, Hosting AVS
Villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstider: 9-18 med flex vid behov
Arbetsort: Stockholm
Startdatum: Augusti

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Ekaterine De La Hoz
Telefon 073 516 89 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 sept (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultbolag som arbetar inom digital strategi och mjukvaruutveckling. Deras mål är att förenkla den digitala omvandlingsresan för sina kunder.
Vår kund kombinerar teknik och kreativitet för att hjälpa sina kunder att konvertera bra idéer till verklighet.
Idag är dem ca 17 på Stockholmskontor

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.