Junior ingenjör mot geoteknik och mätteknik till spännande konsultbolag

Junior ingenjör mot geoteknik och mätteknik till spännande konsultbolag

Är du i början av din yrkeskarriär efter studier på högskola och har ett brinnande intresse för berg och mark? Vill du dessutom jobba på ett företag som ger de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll? Vi har tjänsten för dig - ansök redag idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Geotekniker hos vår kund kommer du ingå i en grupp bestående av 30 personer uppdelat på 4 team. Du kommer inledningsvis få mentorskap i form av en senior kollega. Du kommer att vara med i olika projekt där behovet finns för att på sikt växa in i rollen och få egna projekt. Arbetet kommer för det mesta ske inne på vår kunds kontor beläget på Södermalm i Stockholm. Där kommer du att arbeta med samordning, planering, göra ritningar i AutoCad samt fältbesök och projektmöten. För rätt person innefattar även arbetet kundkontakt. Arbetet sker alltid i projektgrupper. oavsett hur stort eller litet projektet är.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning från höskola
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Relevant arbetslivserfarenhet från sommarjobb, extrajobb eller ex-jobb
  • Civilingenjör
  • Kurser inom Geoteknik
  • Erfarenhet av AutoCad, Civil 3D och Nova Point
Vi söker dig som har ett intresse för geoteknik. Som person är du tekniskt intresserad, driven och proaktiv, du sitter inte och väntar på att saker skall bli gjorda. För att lyckas i rollen tror vi även att du är en social och engagerad person som ställer upp för dina kollegor.

Villkor

Placering: Stockholm, Södermalm
Ofattning: Heltid, tillsvidare
Start: Augusti-September enligt överenskommelse

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen - ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultföretag, vilket innebär att du som anställd kommer få aktier i företaget vid start. De är heltäckande inom bygg och anläggning och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.