Junior Game Designer

Junior Game Designer

Gillar du att förvandla idéer till verklighet? Är du spelintresserad och en person som ständigt tänker på designen och hur du kan förbättra den? Sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande

Dina arbetsuppgifter

Som junior gamedesigner har du en viktig roll på företaget då du ansvarar över att förvandla kreativa idéer till roliga engagerade spel. Då vår kund har en liten studio värdesätter de kreativitet, initiativkraft, laganda och ansvar. Som designer har du ansvar över:
  • Övergripande design inklusive spelnivå och lagringsmekanik
  • Definiera spelets vision och speldesignsdokument, samt skapa och underhålla de interna designdokumenten
  • Skapa designfunktioner för att öka användarupplevelsen, engagemanget i spelen så att användarna stannar
Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning eller erfarenhet - t.ex. Grafisk designer, spel designer, UX/UI
  • Engelska i tal och skrift
  • Förståelse för Free 2 play spel
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som speldesigner, tidigare arbetat med F2P spel eller har en portfölj som vi kan ta del av.

Vi söker dig som har en passion för spel och användarcentrerad design. Du är kreativ, initiativtagande och kommunikativ.

Villkor

Start: Omgående enligt ök
Omfattning: Heltid
Ort: Centrala Stockholm
Arbetstider: 08-17 flex
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialiserade på kombinationen av argumented reality, platsbaserade tjänster och massivt multiplayer onlinespel för att skapa nästa generationens mobilupplevelse.
Företaget grundades i Stockholm 2015 och är idag över 200 personer i flera länder. Här samlas de bästa mobilapputvecklarna och de bästa ingenjörerna inom 3D- visualisering, förstärkt verklighet, geografiska informationssystem och simulering i realtid. Deras vision är att slå samman den verkliga världen och den imaginära världen med hjälp av förstärkt verklighet för att skapa fantastiska mobilspel. Du kommer att sitta på kontoret i Stockholm med ett helt fantastiskt team på 20 personer.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.