Junior Frontend-utvecklare till kund i Stockholm sökes!

Junior Frontend-utvecklare till kund i Stockholm sökes!

Vill du få möjligheten att arbeta som Junior Frontend-utvecklare på ett företag i expansiv fas? Vill du utvecklas och lära dig mer inom utveckling? Söktjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Frontend-utvecklare kommer du att arbeta med React och Angular och ha fokus på frontend. Du kommer arbeta i projekt med Retail kunder. T.ex. Ica, H&M eller finanskunder.
Man arbetar alltid med ett projekt i taget och sitter inhouse men kan bli aktuellt att du är ute hos kund också.
Alla är delaktiga och hjälper varandra vilket skapar en lärande miljö och finns viljan så kan man utvecklas.

Din profil

För att passa in i rollen som utvecklare hos vår kund ser vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att delta i diskussioner och bidrar till problemlösningar. Du har lätt för att ställa frågor och är driven i din roll som utvecklare. Vi tror att du trivs extra bra som Frontend-utvecklare och du har ett brinnande intresse för utveckling samt vill lära dig mer om branschen och yrket.
Eftersom rollen har ett stort fokus på frontend är det bra om du tycker att det är mer intressant med frontend än backend.

Skallkrav
  • Relevant högskole eller civilingenjörs utbildning inom media eller frontend
  • Relevant utbildning inom IT
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterade
  • Erfarenhet av Node JS
  • Hobbyverksamhet som går att visa upp via GitHub
  • Kunskaper kring bild tools, API, Hosting AVS
Villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17 med flex
Arbetsort: Stockholm
Startdatum: Omgående

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Ekaterine De La Hoz
Telefon 0735-16 89 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund bidrar till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. Kunden är den perfekta partner för alla som vill uppnå resultat och göra skillnad i den digitala värld vi lever i. Mer information om kunden ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.