Junior Field Application Engineer inom distribution av industriell telnik

Junior Field Application Engineer inom distribution av industriell telnik

Är du en nyutexaminerad ingenjör som vill ha en varierad arbetsroll att få chansen att arbeta med både hårdvara och mjukvara i en kundnära miljö? Vi har en spännande möjlighet för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som FAE hos vår kund kommer du att arbeta med stöd för in-design gällande företagets produkter i kunders produkter, ett arbete som innefattar framtagande av specifikationer och problemlösning av varierande komplexitet. Inom gruppen ligger också ansvar för produktledning, vilket innebär att du kommer att delta i arbetet med att kontinuerligt utvärdera leverantörer och produkter för att skapa rätt erbjudanden sett till dagens och framtidens kundbehov. Resor inom sverige förekommer i tjänsen.

Du kommer till exempel att:
  • Arbeta med både hårdvara och mjukvara för att konfigurera och modifiera produkter efter kundens behov
  • Delta i kundmöten tillsammans med säljare som tekniskt säljstöd
  • Vara teknisk support mot kund på mail, telefon och på plats hos kund
  • Utvärdera nya produkter och leverantörer
  • Delta i leverantörsutvärderingar och förhandlingar
Din profil

Vi söker dig som har
  • Ingenjörsutbildning motsvarande Elektroteknik / Teknisk Fysik / Inbyggda system
  • God förståelse av inbyggda system; HW och SW - erfarenhet av Linux och Java är meriterande
  • Grundläggande elektronikkunskap
  • Goda kunskaper i svenska och engelska då du har dagliga kontakter på båda språken
  • B-körkort
Som person trivs du i en miljö där samarbete är a och o. Vidare jobbar du som bäst när du själv får styra ditt arbete och arbeta med frihet under ansvar samt göra rätt prioriteringar när tempot är högt. Du har nära till att ta nya initiativ för förbättringar och du får en kick av tillfredsställelsen av att lösa utmanande problem. Vidare är du målfokuserad med en stark strävan efter att nå resultat.

Villkor

Start: Omgående enligt överenskommelse
Placering: Stockholm, Bromma
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Transport & Logistik, Transport, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en av Sveriges främsta teknikdistributörer och erbjuder produkter och tjänster för industriella applikationer inom inbyggda system och lösningar inom IoT. De tar fram kundanpassade produkter där standardprodukter inte räcker till utan måste modifieras, alternativt byggas om från början, för att passa just den lösning kunden efterfrågar. De har produkter och lösningar dels under egna varumärken och dels genom ett brett sortiment av artiklar från leverantörer.

Du kommer att utgå från vår kunds kontor i Bromma och arbeta i ett team med andra tekniker och säljare. Du kommer vara del av ett mindre bolag med korta beslutsvägar och en hjälpsam kultur, med ett stort kunnande inom teknik. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.