Junior Energiingenjör till flexibel tjänst

Junior Energiingenjör till flexibel tjänst

Är du en nyutexaminerad energiingenjör som vill jobba tekniskt med att hitta åtgärder som kan förbättra vårt klimat? Här erbjuds du en flexibel tjänst med mycket eget ansvar där du på kort sikt kommer att lära dig mycket - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med energideklaration och besiktiga byggnader. Du kommer hjälpa företagets kunder att hitta lönsamma åtgärder. Du kommer utgå hemifrån och planera vilka kunder du skall besöka under veckan. Förarbetet och dokumentationen efter sker från hemmet. Du kommer att arbeta tätt men på distans med dina kollegor som utgår från Visby, de kommer även vara på plats i stockholm med jämna mellanrum för att jobba tillsammans med dig. Du kommer ges en introduktion om företaget i stort, träffa dina kollegor i Visby samt gå parallelt med en senior kollega under en inledande tid.

Din profil

Skallkrav:
  • YH, Högskole- eller civilingenjör med inrikting på energi
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körtkort (eller ambitionen att ta på kort sikt)
Meriterande:
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Vi söker dig som är ansvarstagande och självgående. För att lyckas i tjänsten tror vi att du har ambition och driv att lära dig och utföra dina arbetsuppgifter, detta då du kommer ges mycket flexibilitet och frihet under ansvar.

Villkor

Start: Omgående enligt överenskommelse
Placering: Stockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Urval sker löpande tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultföretag inom bygg- och energiområdet
De tillhandahåller kvalificerade tjänster för effektiv energianvändning i byggnader och har stor erfarenhet av energianalyser, energideklarationer, driftoptimering mm. De utför även Ventilations kontroller (OVK), Elbesiktningar och Överlåtelsebesiktningar samt är certifierade kontrollansvariga (KA).
Dei finns på Gotland men utför även tjänster i hela Sverige. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.