Junior Elkonstruktör till stort teknikkonsultföretag

Junior Elkonstruktör till stort teknikkonsultföretag

Är du en tekniskt intresserad person i början av din yrkeskarriär? Skulle du vilja jobba på ett av Sveriges ledande företag inom sin bransch, dessutom med goda utvecklingsmöjligheter? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i en grupp idag bestående av 21 personer som jobbar med installation. Du kommer vid start få en introduktion av företaget samt tilldelas en handledare i form av en senior kollega. Du kommer att jobba med konstruktion och projektering i befintliga projekt, delta i interna projektmöten och externa kundmöten. I ett vanligt projekt jobbar man ca 3-4 personer samt en uppdragsledare. Man jobbar med att projektera och konstruera installation och el i tex- kontors-, butikslokaler eller bostadsrätter. Konstruktionen sker i AutoCad och Revit. För rätt person finns goda möjligheter att på sikt axla en roll som uppdragsledare eller teknisk specialist.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning från högskola
  • Kunskap av något CAD program
  • Officepaketet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Relevant erfarenhet från sommarjobb, extrajobb eller examensarbete
  • Körkort
  • Någon form av programmering/databaskunskap
Vi söker dig som har viljan att lära sig nya saker samt är lösningsorienterad. För att lyckas i rollen tror vi att du är en flexibel och hjälpsam person som bidrar med bra energi till din omgivning.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse i Augusti
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Stockholm, Kungsholmen
Arbetstider: 08-17 med flex

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg-och fastighet, energi, industri, samt infrastruktur. De behöver förstärkning på deras sektion "Building" i Stockholm, kontoret är beläget på Kungsholmen där de idag sitter ca 120 medarbetare. Mer information ges vid eventuellt interevjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.