Junior Devops-utvecklare till globalt företag

Junior Devops-utvecklare till globalt företag

Är du en driven och initiativtagande person i början av din yrkeskarriär? Har du ett brinnande intresse för teknik och främst Linux servrar? Vi har en spännande tjänst för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Devops utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med att automatisera byggprocess för mjukvara. Du kommer att arbeta främst i linuxmiljö men även windowsmiljö förekommer.
Du kommer arbeta i ett team idag bestående av 4 personer med hög kompetens där du kommer få handledarskap av en senior kollega. Utvecklarna på företaget skriver i C#, i denna roll kommer man jobba med miljön bakom och meriterande är om man har kunskap om Phyton.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk akademisk utbildning ex. systemvetenskap, datavetenskap
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Ingenjör alt. Civilingenjör
  • Kuskap av Phyton
  • Kunskap om Linuxservrar
Vi söker dig som är nyfiken och initativtagande. Vi tror att du är en problemlösare som gillar att ta ansvar. För att lyckas i rollen tror vi även att du har ett brinnande tekniskt intresse och gärna inom Linux.

Villkor

Start: Omgående enligt överenskommelse
Placering: Centralt i Stockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av sveriges ledande teknikkonsultbolag, du kommer arbeta som konsult ute i uppdrag hos slutkund. Företaget är ett globalt företag inom medicinteknik. De har ca 3600 medarbetare runt om i världen med huvudkontor centralt i Stockholm där tjänsten är placerad. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.