Junior CAD-projektör mot läkemedelsproduktion och laboratorier

Junior CAD-projektör mot läkemedelsproduktion och laboratorier

Är du i början av din yrkeskarriär och en fena på AutoCad, MagiCad eller Revit? Kanske alla tre? Tycker du om att arbeta i spännande projekt med stort eget ansvar? Vi har tjänsten för dig- ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I arbetet som CAD-projektör hos vår kund kommer du till största del att arbeta i olika CAD-program samt delta i kund- och projektmöten. Du kommer att rita ledningar till i medicinsk utrustning, vilket kräver en stor noggrannhet. Du kommer ofta sitta i flera projekt samtidigt med olika projektgrupper. Gruppen är ny och det kommer att ges stora möjligheter till utveckling. Du kommer få introduktion av företaget samt handledarskap i de olika projekten. På sikt kan resor förekomma i tjänsten för den som tycker att det är spännande. Du kommer vara placerad på vår kunds moderna kontor i Hammarby Sjöstad.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning från högskola eller YH (Ex. Projektering, VVS- eller byggnadsingenjör)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Kunskap av CAD program (från utbildningen alt. självlärd)
  • Tekniskt intresse
Meriterande:
  • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
  • MagiCad
  • AutoCad
  • Revit
Som person ser vi att du är kreativ, självgående och har en mycket god problemlösningsförmåga. Du har lätt för att ta till dig ny information och kan snabbt sätta dig in i nya situationer och finna lösningar. Det är viktigt att du är kommunikativ och brinner för yrket som CAD-projektör. Du kan arbeta såväl på egen hand som i grupp samt har ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Då du kommer frontas mot kund tror vi även att du är social och har lätt att knyta relationer med olika typer av människor.

Villkor

Ort: Stockholm, Hammarby Sjöstad
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående enligt överenskommelse
Arbetstid: Mån-fre 08-17 med flex

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett teknikkonsultbolag som är verksamt inom hela bygg- och förvaltningsprocessen. De tillhandahåller företag med service inom installation, bygg, fastighet, energi och miljö. Hos vår kund kommer du att få möjligheten att arbeta i en utvecklande och utmanande miljö med härliga kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.