Nyexad C# utvecklare till Modern Digitalbyrå

Nyexad C# utvecklare till Modern Digitalbyrå

Är du nyutexaminerad til sommarenm eller är i början av din karriär och brinner för programmering? Vill du arbeta med spännande utvecklingsprojekt på en snabbväxande Digitalbyrå? Då har vi rätt tjänst för dig-Ansök redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som C# utvecklare kommer ditt huvudfokus vara på backend. Du kommer att arbeta i ett utvecklingsteam som består av projektledare, strateger, analytiker, UX-designers, arkitekter, utvecklare och testare. Som utvecklare på företaget har du en varierande roll där du kommer arbeta mot webbaserade lösningar, t.ex hemsidor, informationssajter, portaler, appar, mm. Det kan t.ex vara att företagets kund vill utveckla en intern portal för sin affärsverksamhet.

Inledningsvis i tjänsten kommer du att arbeta med interna projekt och därefter succesivt börja arbeta med kundprojekt. Majoriteten av projekten sker inhouse men det förekommer även arbete ute hos företagets kunder.

Din profil

Skallkrav
  • C#, .NET
  • Relevant högskoleutbildning, ex Datavetenskap, Systemvetenskap
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av backendutveckling
  • Relevant praktik eller examensarbete under studietiden
  • Hobbyprojekt inom utveckling, t.ex kodat och testat olika lösningar
Vi och vår kund lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är relationsskapande och ödmjuk, detta kommer att vara nyckeln till ett gott samarbete i projekten. Din passion är utveckling och du triggas av att lösa olika problem. Du är lyhörd, samtidigt som du gärna bidrar med förslag på förbättringar.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Centrala Stockholm

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Amar Mirascic
Telefon 070-7221654
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en Digitalbyrå som arbetar med digitala tjänster med fokus på fyra kompetensområden: strategi, kommunikation, teknologier och user experience- UX. Dessa områden är stark sammankopplade, vilket innebär att flera av dessa inkluderas i projekten. Företaget arbetar med analys och insikter, sociala medier, social selling, video, effektiv vidareutveckling med mera.

Idag arbetar företaget gentemot stora och väletablerade kunder bland annat inom försäkring och IT-säkerhet. Kontoret är beläget i centrala Stockholm med moderna samt schyssta lokaler i öppet kontorslandskap.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.