Junior Business Analytiker / Krav Analytiker

Junior Business Analytiker / Krav Analytiker

Vi söker nu en driven analytiker som vill vara med att driva komplexa verksamhetsprojekt. I denna traineetjänst får du gå med seniora kollegor tills du känner dig redo för att ta dig an egna projekt!

Dina arbetsuppgifter

Som Business analytiker hos vår kund är du främst ansvarig för att klargöra och specificera funktionella och icke funktionella krav inom E- Commerce. Du behöver kolla över korsberoenden, vilka verksamheter som påverkas och att alla stake- holders har samma förståelse för kraven som ändringsarbetet kan betyda. Du kommer att samarbeta tätt med olika verksamheter inom bolaget och arbeta tillsammans med till exempel lösningsarkitekter, testare och förvaltare vilket innebär mycket koordinering och frågeställande.
När du känner dig varm i kläderna kommer du att:
  • Identifiera stake-holders (funktioner, processer och system)
  • Boka möten med interna verksamheter och koordinera dem
  • Följa upp tidsplaner mot deadlines med verksamheterna för att säkerställa leverans i tid
  • Arbeta med kravanalys och informationsflöden
  • Administration
Detta ser vi som en traineetjänst, här kommer vi att bygga upp dig som oerfaren till en grym Analytiker. Du kommer att under din första tid få gå tillsammans med en senior kollega som kommer ge dig mentorskap och handledning i ditt arbete. På sikt kommer du kunna ta nästa steg för att bli projektledare, arkitekt eller produktägare!

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant akademisk utbildning som helt gett inslag av matematik, teknik och ekonomi
  • Engelska i tal och skrift
  • Intresse / förståelse för informationsflöden
Vi kommer att lägga störst vikt vid dina personliga egenskaper då vi ska bygga denna roll från grund. Det blir viktigt att du har ett driv, är en person som är ihärdig, envis och som vågar att utmana med rätt frågor. Du ska ha ett helhetstänk och kunna se samband! Som du kanske redan förstått så behöver du kunna skapa nya relationer via nätverkande!

Villkor

Start: Q2
Ort: Stockholm eller Jönköping
Omfattning: Heltid

Urval ser löpande, tjänsten kan därför komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. De är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar.
Vi har en oerhört stark innovationsfilosofi och vi efterlever vår företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.
Vi söker nu deras nästa kollega som kommer att ingå i ett team av 5 personer som jobbar framförallt med verksamhetsprojekt gällande betalningsmetoder. Mer information ges vid en eventuell intervju

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.