Junior Backendutvecklare till spännande PropTech företag

Junior Backendutvecklare till spännande PropTech företag

Är du en innovativ utvecklare som trivs i ett engagerat team med stor individuell frihet? Missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund är inne i en mycket spännande och expansiv fas med stora satsningar för att möta nya krav från omvärlden. Planen är att expandera både internationellt och inom befintliga marknader de kommande åren. Vår kunds framgång bygger på medarbetarnas idéer och initiativförmåga och du kommer att ha stor möjlighet att växa och utvecklas. Teamet arbetar agilt enligt Scrum med korta sprintar. Du kommer att få jobba på ett kreativt sätt med ny teknik för att utveckla tjänster kring fastighetsdata, kartvisualiseringar och GIS.

Din profil

Skallkrav:
  • YH, Högskole- eller civilingenjör inom systemutveckling
  • Kunskap av C#.Net
  • Kunskap av Javascript
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Kännedom av SQL
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Använt sig av testramverk
  • Kännedom av Visual Studio
  • Kännedom om Phyton, GIT, Azure och DevOps
Vi kommer lägga den största vikten på de personliga egenskaperna. Hos vår kund är medarbetarna viktiga och det genomsyras i hela kulturen på företaget. Det viktigaste är inte hur du lärt dig att utveckla men vi tror att det idag är din passion. För att lyckas i rollen bör du även vara driven, social samt trivas med att arbeta i grupp.

Villkor

Start: Omgående enligt överensekommelse
Placering: Stockholm, City
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: 08-17 med flex

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Google kommer berätta för dig att vår kund är "Sveriges ledande leverantör av tjänster för information och analys av kommersiella fastigheter" vilket är helt sant (med tillägget att de faktiskt verkar i fler länder än bara Sverige). De verkar inom området PropTech älskar allt som har med fastighetsdata att göra. Idag har de 70 medarbetare i 3 länder och över 900 kundföretag, däribland fastighetsägare och investerare, banker och konsulter. Mer information ges på eventuell intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.