Junior Applikationskonsult till ett internationellt bolag i Stockholm sökes!

Junior Applikationskonsult till ett internationellt bolag i Stockholm sökes!

Vill du utvecklas på ett företag som ligger i framkant vad gäller teknik? Har du ett stort teknikintresse och gillar att grotta på djupet? Gillar du att ta ansvar och har högt engagemang i allt du tar dig för? Trivs du med kundkontakt? Då är den här tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som applikationsutvecklare arbetar du inom kundens tjänsteområde Applikation Operation. Du kommer arbeta nära kunder med att säkerställa hög tillgänglighet på deras applikationer, genom att sätta upp övervakning/monitorering, arbeta med incidenter, förändringar i systemen samt även ha en nära kontakt med systemleverantörer, arbeta i projekt när man tar emot nya kunder.

Dina arbetsuppgifter:
 • Säkerställa hög tillgänglighet på deras applikationer
 • Övervaka kundens system
 • Arbeta med incidenter, förändringar i systemen
 • Genom din kompetens kommer du stödja kunden och finna lösningar på problem som de har
Dina kontaktytor kan vara bland andra Servicedesken, Förvaltningsansvariga, Release samordnare och Testledare/ projektledare. Genom din kompetens kommer du att understödja kunden och finna lösningar på problem som de har. Som applikationskonsult möter du många olika tekniker och många olika kundspecifika lösningar.

Din profil

För att passa in i rollen som applikationskonsult söker vi dig som trivs i en kundnära roll med god känsla för att leverera hög kvalitet till kunden. Vi ser gärna att du är självständigt, flexibel och har driftkraft att åstadkomma i resultat i samverkan med olika intressen.

Skallkrav:
 • Högskoleutbildning inom datateknik
 • Kunskaper i Microsoft Windows
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Kunskaper kring kommunikation och nätverk
 • Kunskaper i Linux
 • Kunskaper av Microsoft Azure
 • Kunskaper av Microsoft SQL
 • Kunskaper av scriptning typ Microsoft Powersell eller motsvarande
Du tillhör ett härligt och erfarenhetsrikt team som har många års erfarenhet av att stödja våra kunder i användande och utveckling av verksamhetsapplikationer. Inom teamet ligger tyngdpunkten på god samarbetsförmåga och bra kundservice. Det finns alltid utrymme för att kasta ut en fråga eller få stöd och uppmuntran. Alla kan inte allt, men med kreativitet, ett agilt arbetssätt och samarbete löser vi de uppdrag som våra kunder ger oss. Detta är en mycket lärorik och varierande roll som ger dig möjlighet till att arbeta nära några av våra större kunder.

Villkor

Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Start: Omgående, enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med stort antal konsulter, egna datacenter och världens största molnleverantörer i ryggen tillhandahåller kunden ett stort spann av hybrida lösningar som kan levereras på plats hos kunden eller som en tjänst med ansvar över hela livscykel.
Vår kunds målsättning är att även i framtiden investera i de bästa talangerna som kan designa och implementera ITC-lösningar i teknikens framkant. dem finns i Stockholm, Linköping, Malmö och Göteborg.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.