Javautvecklare till Stockholm!

Javautvecklare till Stockholm!

Vill du få möjligheten att arbeta hos ett företag som strävar efter att skapa värde för sina kunder och patienter genom innovation och avancerad teknik för mjukvarulösningar? Har du en högskoleutbildning inom utveckling och ser dig som en ödmjuk och kommunikativ person? Då ska du söka idag!

Dina arbetsuppgifter

Denna tjänst innefattar bland annat;
 • Javautveckling
 • Du kommer sitta med deras system för blodbanken
 • Produktunderhållning och vidareutveckling av produkten
 • De arbetar i systemet Jira
 • Jobbar med scrum/ agila metoder
Din profil

För att passa i rollen som javautvecklare söker vi dig som har ett eget driv, är prestigelös samt har viljan att hela tiden vilja utvecklas. Eftersom arbetet sker i grupp behöver du ha god samarbetsförmåga och vara kommunikativ.

Skallkrav:
 • Högskoleutbildning inom utveckling
 • God kunskap i engelska
 • Svenska i tal och skrift
 • Intresse för vården
Meriterande:
 • Kompetens inom vårdsystem
 • Kunskap om Scrum, Agila metoder eller TDD
 • Vana av att arbeta i projekt
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Stockholm
Arbetstider: 8-17

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget har sedan 1965 utvecklat och underhållit ett i nordens marknadsledande datasystem för blodcentraler, kallat ProSang. Deras ledande produktportfölj omfattar i övrigt innovativa nischlösningar inom ansluten vård, medicinsk bildbehandling, kvinnors och barns hälsa, akutvård, medicinhantering samt informationssystem för laboratorier. Dem möjliggör utmärkt sjukvård genom att tillhandahålla innovativa och nischade programvaror - som med sin teknik räddar liv och skapar värde på riktigt. Vi söker nu dig som vill vara med på den fortsatta resan framåt!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.