Javautvecklare sökes till spännande tjänst i Stockholm

Javautvecklare sökes till spännande tjänst i Stockholm

Brinner du för programmering och vill ha en kul arbetsplats att utvecklas på. Du är en kreativ person som ser kundnyttan i ditt arbete! Ansök redan idag då urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer som java-utvecklare ingå i ett team med andra utvecklare som sitter i centrala Stockholm

Hos vår kund kommer du som Java-utvecklare arbeta med utvecklingen av vår kunds core produkt, Du kommer skriva enhetstester, ta fram specikitationer för olika funktioner.
Vidare kommer du diskutera lösningsförslag med dina kollegor. Gå igenom varandras kod för att fortsätta utvecklas som programmerare och utvecklare.

Din profil

Skallkrav
  • YH-utbildning inom relevant område (gärna inom SQL)
  • 2-års erfarenhet av Javautveckling
  • Webbutveckling
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Gediget intresse för programmering
Meriterande

Vår kund ser gärna att du är duktig på att förstå produkters helhet och kan förstå kundernas behov. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, kvalitetsmedveten.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17 med tillgång till flex
Lön: Fast
Ort: Stockholm
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722 31 18 78
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett växande och spännande mjukvaruföretag som utvecklar och säljer ett marknadsledande molnbaserat system för hantering av fakturor. Deras lösningar ligger i framkant såväl tekniskt som upplevelsemässigt och de har för avsikt att fortsätta deras kreativa arbete i en föränderlig omvärld. Alla medarbetare förväntas att inom sitt respektive område tänka nytt och annorlunda men samtidigt utföra sina uppgifter med precision och skapa en känsla av trygghet för deras kunder.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.