Java/Python utvecklare till nytänkande bolag inom mediebranschen

Java/Python utvecklare till nytänkande bolag inom mediebranschen

Vill du arbeta med paketlösningar kring Content Management för internationella bolag? Är du intresserad av rörlig media? Vill du dessutom få chansen att utvecklas i en självgående roll med mycket eget ansvar? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som junior systemutvecklare hos vår kund får du möjligheten att lära av ett kompetent team med en stark känsla för "learning by doing". Under den första tiden på arbetsplatsen kommer du få stöd av en handledare. Du får arbeta självständigt och på det sättet skaffa erfarenheter och fördjupa din kunskap. Du kommer att tillhöra en grupp som heter "Customer team" som arbetar mot specialiserade datalösningar till sina kunder. Detta betyder att man kommer att utveckla och bygga tjänster som förväntas vara online 24/7 med tusentals användare. Tjänsten innebär även mycket kontakt med internationella kunder.

Systemen du utvecklar förväntas användas av tusentals användare, världen över och dygnet runt. Du kommer bygga system från grunden samt skapa komponenter av större stacks. I dina vardagliga arbetsuppgifter ingår såväl utveckling av funktionalitet och support som förbättringar av arkitekturen.

Din profil

Skallkrav:
  • Slutförd eftergymnasial utbildning inom IT
  • Besitter goda kunskaper i något av programmeringsspråken JAVA, C, C++, Phyton, Angular, Angular. JS, HTML eller CSS. Vilket språk du besitter spelar ingen större roll, har du relevant utbildning så tror vi att du kan lära dig språk du behöver för att lyckas i rollen (handledning finns för att hjälpa med detta)
  • Mycket goda kunskaper i engelska
Som person är du driven och motiveras av goda resultat. Du bör vara ambitiös i din målsättning och inte skrämmas av detaljer. Vidare är det uppskattat om du sedan tidigare har erfarenheter av molntjänster, närverk och databaser.

Villkor

Arbetsort: Stockholm, Kista
Arbetstider: Heltid, 8-17
Startdatum: Omgående enligt ök.

Urval sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget erbjuder helhetslösningar till sina kunder som i sin tur levererar tjänster till tusentals kunder världen över. Deras Content Management-lösningar används dygnet runt av stora välkända företag. Mestadels mediebolag men även andra bolag som använder rörlig media i sin kommunikation med kunder genom exempelvis reklam.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.