Internrekryteringschef till Framtiden

Internrekryteringschef till Framtiden

Framtiden växer! ... och det vill vi göra genom att ha rätt person på rätt plats. Vill du se till att detta blir verklighet?

Som internrekryteringschef arbetar du i en dynamisk och föränderlig miljö där du ansvarar för en avdelning som driver organisationens fortsatta kompetensförsörjning.
Personen vi söker är en sann kommunikatör, drivs av både egen och andras utveckling samt har ett långsiktigt och positivt tänk.
Är detta du? Sök tjänsten och bli en viktig del av Framtiden.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med ditt team om 6 personer arbetar du kontinuerligt med förbättringsarbete och vidareutvecklar avdelningens processer och arbetssätt. Dina medarbetare är stationerade i Stockholm, Jönköping, Göteborg och Örebro. Rollen innebär att utveckla måluppföljningen på avdelningen för att säkerställa mätetal såsom leveransprecision och resultat. Du rapporterar till HR-chef med placering i Stockholm.

Rollen består till stora delar av:
 • Leda och utveckla ditt team
 • Personalansvar för medarbetarna i ditt team
 • Utveckla avdelningens arbetsprocess.
 • Fördela arbetet i ditt team.
 • Skapa och utveckla starkt samarbete med nyckelpersoner i organisationen.
Resor i tjänsten; 1 natt/vecka. Var tredje vecka res-fri.

Din profil

Du är en modig och kommunikativ ledare med förmåga att motivera och utveckla dina medarbetare. Att skapa stolthet i det som skapas och presteras är en självklarhet, likaså att agera som ambassadör för varumärket. Du är en person som sätter service i fokus och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer.

Som person är du strukturerad, självgående och lösningsorienterad. Vidare är du prestigelös och tycker om att driva frågor i en dynamisk och snabbrörlig miljö. Du har en positiv inställning som smittar av sig till dina medarbetare.

Skallkrav:
 • Dokumenterad erfarenhet av ansvar för hela rekryteringsprocessen (från annons till tillsättning).
 • Dokumenterad erfarenhet av ledarskap.
 • Mycket god kommunikativ förmåga.
 • Lätt för att skapa långsiktiga relationer.
 • Du ska behärska svenska (flytande) i både tal och skrift
 • Körkort B
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat med intern rekrytering.
 • Har akademisk utbildning inom personal/HR
 • Har erfarenhet från coachande ledarskap
 • Har erfarenhet från rekryterings- eller bemanningsbranschen
 • Är lokalt förankrad i regionen och har ett stort kontaktnät
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Enligt överenskommelse
Lön: Månadslön och provision
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framtiden AB är ett av Sveriges snabbast växande företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag.

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till topp 3 bästa arbetsgivare av Universum inom medelstora företag och representerat Sverige på European Business Awards. Vi har dessutom fått utmärkelsen Gasellen av DI senast 2018 genom att fortsatt vara ett av de mest expansiva bolagen i Sverige.

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därför erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som går utöver friskvårdsbidrag.
Vi finns idag på 7 orter i Sverige samt 1 kontor i Oslo och har ca 230 interna medarbetare, ca 1000 uthyrda konsulter och strävar mot ytterligare expansion!

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur.