Internrekryterare till ett av Europas bästa företag!

Internrekryterare till ett av Europas bästa företag!

Brinner du för rekrytering? Är du en orädd problemlösare som tycker om att arbeta i en miljö där det är högt tempo?
Vi har tjänsten för dig, sök den redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som internrekryterare är du den första kontakten med blivande kollegor och internt sökande kandidater. Du har eget ansvar för hela rekryteringsprocessen vilket innefattar kommunikation mellan dig och chefer för kravprofil, annonsering, CV-urval, search, intervjuer och referenstagning. Du kommer ingå i vårat IR - team, med flera internrekryterare utspridda över landet där vi fungerar som bollplank mellan varandra.
Att jobba som internrekryterare innebär att vara delaktig för Framtidens utveckling.

Din profil

Vi tror att du som har rätt inställning och engagemang, snabbt lär dig arbetet och branschen. Därför lägger vi större vikt vid dina personliga egenskaper än branschkunskaper. Erfarenhet av rekrytering är inte ett krav.
Därför söker vi dig som mer än gärna tar initiativ och självständigt kan driva rekryteringsprocessen framåt. För att trivas och lyckas i arbetet som Internrekryterare tror vi även att du är en person som har en stark vilja att nå nästa steg och att ta dig framåt!
Du värdesätter högt att lyckas med det du tar dig an och trivs på en arbetsplats med tydliga mål där dina resultat är transparenta. Då du kommer arbeta i en kultur som präglas av ambition och tävling.

Krav
  • Svenska flytande i tal och skrift
  • God datorvana
Meriterande
  • Erfarenhet av att arbeta i en snabbväxande arbetsmiljö
  • Erfarenhet av rekrytering
Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm
Lön: Fast + rörlig del
Mer info
Kontaktperson Fernando Carassco
Telefon 072 245 2284
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till topp 3 bästa arbetsgivare av Universum inom medelstora företag och representerat Sverige på European Business Awards. Vi har dessutom fått utmärkelsen Gasellen av DI senast 2018 genom att fortsatt vara ett av de mest expansiva bolagen i Sverige.

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därför erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som går utöver friskvårdsbidrag.

Vi finns idag på 7 orter i Sverige samt 1 kontor i Oslo och har ca 230 interna medarbetare, ca 1000 uthyrda konsulter och strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur.

Välkommen med din ansökan!