Installationstekniker med intresse för säkerhet sökes!

Om jobbet

Brinner du för el och säkerhet? Vill du vara med och hjälpa företag med deras säkerhetsanläggningar?
Då är detta en perfekt tjänst för dig.

Dina arbetsuppgifter

Som installationstekniker kommer du att arbeta med service, drift, underhåll, felsökning och installationsarbeten i företagslokaler, villor och lägenheter. Du kommer att börja ditt arbete med att installera och driftsätta passagesystem, för att sedan utveckla dina kompetenser mot larm, CCtv och brandlarm. Arbetsuppgifter innefattar även att läsa ritningar, dra kablar, konfigurera samt programmera. Arbetet är kundorienterade och vi söker därför någon som är social och service minded. Som installationstekniker kommer man att arbeta både självständigt och i grupp i en utvecklande och utmanade miljö. Det krävs därför att man som person är framåt och vill arbeta i en varierande roll med flexibla arbetsuppgifter. För att sköta sitt arbete professionellt tillkommer en telefon, dator, arbetskläder, verktyg och en företagsbil som man kan utgå hemifrån med.

Din profil

För att passa i denna tjänst måste du ha:
  • Utbildning inom relevant område, minst gymnasieutbildning som elektriker, alt. El och energiprogrammet, el och säkerhet eller YH utbildning.
  • Vi ser gärna att du har minst 6 månaders erfarenhet av larm och säkerhetsinstallationer
  • Flytande Svenska och Engelska i både tal och skrift
  • Blankt belastningsregister
Det är väldigt meriterande att ha erfarenhet av att ha installerat säkerhetsprodukter innan, så som Galaxy, Power, RCO eller Aptus.

Vår kund lägger väldigt stor vikt på dina personliga egenskaper och vi söker därför dig som är drivs av att lära dig ny teknik och utvecklas i ditt arbete. För att passa i detta arbete krävs det att du brinner för säkerhet och installation samt att du gillar att ha mycket kundkontakt. Vidare ser vi gärna att du är flexibel, noggrann, driven, ambitiös och mån om att göra ett bra jobb med god kvalité.

Villkor

Start: 1/5-2017
Omfattning: Heltid, dagtid 08:17 (flexibla arbetstider)
Ort: Stockholm (utgår hemifrån)

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Lucas Bryggman, 0707722459

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 aug

Om företaget

Företaget arbetar med säkerhet och installationer inom alla olika områden till både företag och privatpersoner. Företaget och personalen arbetar alltid med strävan om att ge den bästa servicen till sina kunder. Idag sitter det fyra teknikers och en projektledare i Stockholm men företaget har även kontor i Helsingborg och Malmö. Mer information ges ut vid en intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.