Innesäljare till växande företag!

Innesäljare till växande företag!

Vill du jobba på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter? Är du driven och affärsmässig? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du arbeta i ett team på innesäljare med 8 kollegor, utesäljare har de 4-5 st. Huvudsysslor är att mängda på ritningar och underlag som kommer in från utesäljarna som berör kunders byggprojekt. Du kommer vara projektansvarig och ha kontakten mot arbetsledare och platschefer, göra kompletterande beställningar och konsultera kunden i bästa lösningen för dem samtidigt som merförsäljningen blir viktig. Man har på så sätt mycket kontakt med lager och inköp internt för att se till att kunden får det dem behöver i tid.
Andra uppgifter kan vara offertskrivande, kalkyler, stöd för arkitekterna i ritstadiet och ha kontinuerligt kundkontakt över telefon/mail för att hålla kunderna varma.

Din profil

Skallkrav:
  • Kunna administrera sin egen tid, avslutar vad man påbörjat och vara självständig
  • Svenska i tal & skrift
  • God datavana
Meriterande:
  • Arbetat i Jeeves tidigare
  • Varit i branschen tidigare
För att passa in i rollen ser vi att du är framåt och säljande i din roll. Du är stresstålig och kan hantera flera projekt samtidigt. Du är driven och har viljan att lära dig. Vi ställer krav på din kommunikativa förmåga och ser möjligheten att skapa långsiktiga relationer med kunder och kollegor.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, 37,5 h
Ort: Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Maria Helmer
Telefon 0723-016681
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 aug (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en rikstäckande företagsgrupp som levererar produkter och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till din fastighet eller ditt bygge. Deras samlade kompetens och kapacitet ger kunden så mycket mer än bara produkter - målet är att deras kunskap och erfarenhet ska minska kundens kostnader. Det vinner alla på. Arbetar mot kunder som Peab, Skanska och NCC och hjälper dem med lås- och badrumslösningar och mycket nybyggnationsprojekt.

Här vill du jobba för att; Ett familjeägt företag med trevliga kollegor och högt i tak.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.