Innesäljare till centrala Stockholm!

Innesäljare till centrala Stockholm!

Gillar du att jobba mot tydliga mål? Vill du ha en fast plus rörlig lön? Där du får vara med att påverka din lön utifrån prestation? Vi söker 3 st. innesäljare med start omgående!

Dina arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du att ha daglig kontakt med potentiella kunder, stora delar av arbetet sker via telefon att känna sig trygg i telefon är viktigt för att trivas i rollen. Där du då kommer att få listor tilldelade till dig som du ska ringa på, du kommer ingå i säljteamet.
Produkten du säljer skiljer sig från månad till månad vilket innebär att du kommer få lära sig om den nya produkten för att på bästa sätt kunna sälja den.

Din profil

Skallkrav:
 • Gymnasiekompetens
 • Svenska i tal och skrift, ha ett gott språkbruk
 • 2-3 års livserfarenhet tex från jobb, resor eller annan utbildning
 • Lätt för att lära sig nya system
Meriterande:
 • Erfarenhet av telesales/telemarketing eller B2B försäljning
 • Läst företagsekonomi/affärsjuridik
Personligt:
 • Gott språkbruk
 • Trygg i sig själv
 • Hög arbetsmoral
 • Snabbtänkt
 • Våga chansa
För att trivas i denna roll är det viktigt att du gillar att jobba mot uppsatta mål, du är tävlingsinriktad och driven.

Villkor

Start: 1/9
Omfattning: Heltid, 8-17
Ort: Stockholm

I denna tjänst söker vi 3st innesäljare. Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rebecca Ström
Telefon 072209745
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget grundades 2006 och idag sitter det ca 50 st medarbetare centralt i Stockholm. Det jobbar med försäljningen av nyhetstjänster till både privatpersoner och företag.
Det är uppdelat i tre avdelningar juridisk redaktion, marknad och säljare där du kommer att ingå. Mer information ges vid intervju tillfälle!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.