Innesäljare sökes till stort företag i Stockholm!

Innesäljare sökes till stort företag i Stockholm!

Vi söker nu personer som vill utvecklas inom försäljning. Du får kontinuerlig utbildning och daglig coachning för att du på bästa sätt ska lyckas i ditt arbete. Det är därför inget krav att du jobbat med försäljning men det är självklart meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Som säljare arbetar du med telefon som främsta redskap. Uppdraget är ett B2C jobb vilket betyder att du kontaktar privatpersoner och presenterar dig från en av Nordens största elleverantörer och erbjuder en av de billigaste elavtalen på marknaden. Du kommer att ingå i ett team där du arbetar mot individuella mål och gruppmål. Det är viktigt med sammanhållning och teamkänsla, goda prestationer belönas med olika gruppaktiviteter såsom middagar och resor.

Din profil

Vi söker dig som är en driven och resultatinriktad person, gillar att ta kontakt med nya människor. Du är förtroendegivande och bra på att föra ett övertygande argument och bemöter frågor på ett tålmodigt och pedagogiskt sätt.

Skalkrav:

* Svenska i tal och skrift

Meriterande:
  • Erfarenhet av telefonförsäljning
  • Kunskap inom El
  • Engelska
Tidigare erfarenhet inom försäljning eller liknande branscher är meriterande, men inget krav. Det viktigaste är hur du är som person.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Arbetstider: 08.30-17.00 (Juli sommarstängt)

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Kontaktperson Ekaterine De La Hoz
Telefon 073-5168977
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är bland topp 10 elbolag och är ett rikstäckande energibolag med kunder över hela Sverige.
Företaget strävar varje dag efter att ge kunder de mest effektiva energilösningarna och samtidigt leda omställningen till en mer hållbar energianvändning.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.