Innesäljare sökes till roligt testbolag!

Innesäljare sökes till roligt testbolag!

Rollen har fokus på försäljning och i förlängningen finns även möjligheten att utveckla en bredare roll med inriktning mot konceptutveckling mot media.
Detta är en ny roll på bolaget och möjlighet att gör den till din egen är stor!
Sök den redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund önskar nu lyfta verksamheten genom att hitta en person som ska öka försäljningen av deras produkt, riktad till media.
Du kommer vara först in i denna nya tjänst som Junior Account Manager och rollen innebär till en början främst att ringa till potentiella kunder för att på ett trovärdigt och informativt sätt sälja in produkten och att följa upp via e-mail. Telefon och dator kommer därför vara dina arbetsverktyg för denna tjänst.
Som Junior Account Manager hos vår kund kommer du få vara med och utveckla deras bearbetning av nya kunder för att öka spridningen av deras material på marknaden. På sikt finns det möjligheter att utveckla tjänsten och att få jobba med bl.a. konceptutveckling.

Du kommer få en grundlig introduktion när du väl är på plats.
Kundens ambition är att på sikt ge mer ansvar och arbetsuppgifter och det är därför positivt om du är trygg i dig själv och inte är rädd för ansvar och driva egna projekt.

Din profil

Vi tror att du är en person som inte ger upp i första taget och inte rädd för att ta eget ansvar i att ta ditt arbete framåt. Du är en ödmjuk person som är öppen för feedback men också vågar komma med egna tankar och idéer för att utvecklas i tjänsten.
Kundens ambition är att på sikt ge mer ansvar och arbetsuppgifter och det är därför positivt om du är trygg i dig själv och inte är rädd för ansvar och driva egna projekt.

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet från sälj / telemarketing
  • Kunskaper i Word och Excel
  • Utbildning med inriktning mot media
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: tillsvidare
Arbetstider: 8-17 med tillgång till flex
Lön: Fast
Ort: Stockholm
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722 31 18 78
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett oberoende test- och researchföretag specialiserat på laboratorietest och utvärdering av konsumentprodukter.

Mer information ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.