Ingenjör med intresse för akustik sökes till världsledande företag!

Ingenjör med intresse för akustik sökes till världsledande företag!

Är du nyexaminerad civilingenjör eller högskoleingenjör och har ett intresse att jobba med akustik? Vill du jobba på ett världsledande företag i spännande projekt? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som akustiker på företaget kommer du jobba med olika kunder i olika stora projekt. Till en början i mindre projekt men beroende på hur arbetet fortlöper kommer du i senare skede vara insatt i flera olika projekt med kunder. Du kommer i huvudsak arbeta med ljudmätningar hos kund för att sedan utföra ljudanalys och göra en rapport av dessa. Man lyssnar på materialet och ser på instrumentens ljudnivå vad det ligger på och om dessa godkänns.

Din profil

Krav:
  • Utbildning civilingenjör/högskoleingenjör/ YH utbildning mot Miljö/akustik
  • B-körkort
  • Intresse för akustik/ljud
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet relevant för tjänsten
Som person är du framåt och driven. Du har viljan att lära dig och har intresse för ljud och byggnader. Eftersom du jobbar i team är det viktigt att kunna samarbeta samtidigt att du är självständig i dina arbetsuppgifter.

Villkor

Start: Maj
Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi behandlar ansökan löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0707722459
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är världsledande analys- och teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom flera områden. De finns i 40 länder världen över och är ca 34000 medarbetare. Företaget söker personal till gruppen inom byggakustik. Mer presentation av företaget sker på intervjun.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.