IT-tekniker med programmeringskunskaper!

IT-tekniker med programmeringskunskaper!

Vill du arbeta på ett globalt företag med stora kunder som Microsoft? Ta chansen att utvecklas på ett spännande företag både inom IT-teknik och prgrammering!

Dina arbetsuppgifter

Som IT-tekniker kommer du att ingå i ett IT-team med två personer. Ditt främsta jobb är att se till att tekniken fungerar som den ska och att allt är redo för de nya kursstarterna. Lärare kommer från hela världen för att hålla i utbildningar och du kommer att fungera som en IT-tekniker både mot lärarna, de interna medarbetarna men även mot företagets kunder.
Andra arbetsuppgifter är att få in nya utbildningstitlar i systemet, hyra labbar i molnet, planera nya utbildningar med de andra enheterna och programmera i Power Shell. Du kommer främst att arbeta i Microsoft och scriptspråket är Power Shell, sysslor som att programmera och automatisera är vanliga inslag i din vardag.

Din profil

Skallkrav

Avslutad eftergymnasial utbildning så som yrkeshögskola eller högskola
Svenska och engelska i tal och skrift
Brinnande datorintresse

Meriterande
Ha kunskap i Power Shell
Ha kunskap och erfarenhet av Microsoft
Ha erfarenhet av olika leverantörer så som Citrix, VMware och virtualisering

Som person är du positiv, serviceminded som tycker om att lösa problem. Du har lätt för att ta egna initiativ och är hungrig på att lära dig mer. Din inställning bör vara att vilja arbeta och vilja utvecklas både personligt och gemensamt med hela teamet.
Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter och kompetensutveckling. Vår kund erbjuder dig att delta på utbildningar och du kommer att vidga ditt nätverk genom deras stora kunder som tex Microsoft och Volvo. Det är du som sätter gränserna för hur långt du vill ta dig inom yrket!

Villkor

Omfattning: Heltid, direktanställning hos kund
Ort: Kista
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Lön: Fast
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är marknadsledande i Sverige och specialister inom företagsutbildning. De erbjuder kvalitativa kurser inom Teknik- och utvecklarutbildning på plattformar från exempelvis Microsoft VMware och Novell. De utbildar i metodutbildning inom ITIL och Scrum, användarutbildning inom Microsoft office och Adobe samt inom ledarskap- och projektledning.

Företaget har funnits sedan 1993 och har sitt kontor i fräscha lokaler i Kista, de har även två mindre kontor i Göteborg och Malmö. Företaget har 54 anställda varav 40 stycken sitter i Stockholm. De olika enheters medarbetare arbetar tätt ihop för att nå gemensamma mål. Utöver arbetet är sammanhållning ett viktigt inslag och de går ut och äter middagar, har event och åker på resor tillsammans.
Företaget anordnar även event och konferenser för sina kunder, en av deras största kuner är Microsoft vilka de arbetar tätt ihop med.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos företaget.