IT- servicetekniker till Addpros konfigurationscenter

IT- servicetekniker till Addpros konfigurationscenter

Gillar du att bygga dina egna datorer eller är du den som alltid hjälper släkten med IT? Sugen på att använda den kunskapen i ett jobb? Nu söker vi en servicetekniker till Addpro.
Sök tjänsten redan idag, vi söker dig med star i december.

Dina arbetsuppgifter

AddPro levererar tjänster inom infrastruktur och klienthantering till sina kunder, en stor del av deras tjänst att leverera fysiska produkter så som datorer, serverar och andra IT tillbehör. Här kan du som junior komma in i en härlig grupp där du med Addpros tydliga introduktion och utbildning kommer utvecklas snabbt, om du själv har drivet.
Du kommer att ansvara över:
  • Installera datorer (på personnivå)
  • Logistik / hantera in och utleveranser
  • Montering av datorkomponenter
  • Återbruk och lager
Vi söker dig som gillar att skruva på hårdvara, installera mjukvara, jobba med logistik och ha kundkontakt.
Du kommer att arbeta i en grupp om 5 personer i varierande åldrar. Gruppen präglas av en härlig stämning och där är sport ett vanligt samtalsämne. Kontoret är beläget i Bromma och du kommer att arbeta kontorstider.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasial utbildning
  • Är noggrann och har god arbetsmoral
  • Kan arbeta under tidspress
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete, men dina personliga egenskaper är viktigare.
Vi kommer lägga stor vikt på dina intressen, men också dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har lätt för att följa instruktioner, gillar att ta ansvar och arbeta strukturerat. Kunden är i centrum så det är viktigt att ha förståelse för kundservice. Då du ansvarar över in och utleveranser på lagret är punktlighet väldigt viktigt!

Villkor

Start: Februari enligt ök.
Lön: 22-24 000 kr/m
Arbetstider: 08-17
Ort: Bromma
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Addpro är ett, partnerägt, expansivt kunskapsföretag som bygger digitala motorvägar och utvecklar smarta, säkra, flexibla och kostnadseffektiva IT-system. De kan nyttja sina 300 specialister som en kompetensförstärkning eller som samarbetspartner i kunders förändringsprojekt. Idag marknadsledande inom IT och deras kunder är medelstora till stora företag, samt statliga förvaltningar som har höga krav på kompetens och support. I detta team ges du en möjlighet att utvecklas med marknadens bästa medarbetare och kundprojekt. Du får uppleva ett starkt värdebaserat företag som brinner för innovation och förändring.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.