IT- konsult mot affärssystemutveckling till Columbus Sverige AB

IT- konsult mot affärssystemutveckling till Columbus Sverige AB

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och som har ett öga för färg och form. Du är inte rädd för att prova nya saker, gillar att få lära dig ny teknik och jobba kundorienterat.

Dina arbetsuppgifter

Att vara nära kunden en viktig del av jobbet samtidigt som du arbetar i team med dina kollegor som har rollerna affärskonsult eller kundansvarig. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att jobba med logik och layout för dina kunders externa och interna dokument så som fakturor, ordererkännande, inköpsorder, leveransplaner etc. I arbetsuppgifterna ingår det även att jobba med dokumenthantering hos dina kunder. Du kommer att framförallt arbeta remote men även sitta på kontoret och vara ute hos kund vilket innebär resor och ibland övernattningar (post-corona).
Vi erbjuder dig kunskap om produkt/lösning inom M3 genom specialutbildning och ev. annan extern part som Opentext

Din profil

Skallkrav:
 • Vi ser att du har någon teknisk utbildning men att du framförallt har ett brinnande intresse för att utveckla våra kunder att på ett effektivt sätt hantera den ökande mängden digital information i dokumentform.
 • Streamserve har sitt egna script-språk så erfarenhet av tex JavaScript eller likande är bra.
 • Stor fördel med erfarenhet i en roll som Output Management konsult
 • Körkort är ett krav för tjänsten.
 • Mycket goda kunskaper i det svenska språket och engelska.
Meriterande:
 • Meriterande är att ha grundläggande kunskaper i programmering exempel på programmeringsspråk kan vara Java, C och/eller .Net.
 • Kunskap om XML och erfarenhet av Xpath är ett plus, speciellt när vi kommer till IDM där vi idag inte kan skripta någon utan är helt lämnade till Xpath.
 • Att du har ett grafiskt intresse är också ett stort plus för tjänsten.
 • Samt att du har kunskaper och viljan att lära mer om databaser, operativsystem, nätverk, servrar och även felsökning.
 • Som person ser vi dig som social, lugn och utåtriktad. Vi ser att du har lätt att skapa förtroende och är kundorienterad.
 • Ett ordningssinne och en känsla för verksamheter är också viktigt för denna tjänst.
Villkor

Start: Omgående enligt Ök.
Ort: Stockholm, Göteborg, Malmö, Växsjö, Kalmar eller Borlänge
Omfattning: heltid
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 mars 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Columbus är ett IT-konsultbolag med fler än 2000 medarbetare runt om i världen. Det de gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Deras uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste 29 åren har över 4000 kunder anlitat den, hemligheten att de sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.
Columbus medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både deras egen och deras kunders verksamhet. I denna tjänst kan du utgå från deras kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Växsjö, Kalmar eller Borlänge.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.