Service Desk Agent till ledande IT-Konsultbolag!

Service Desk Agent till ledande IT-Konsultbolag!

Brinner du för IT och teknik? Vill du utvecklas på Nordens största IT-konsultbolag? Vill du ha en möjlighet att lära dig nya teknologier från underbara kollegor?
Då kan denna tjänst vara helt rätt för dig, sök redan idag då urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Service Desk Agent har du varierande och utmanande arbetsuppgifter med stort fokus på kvalitet och service till konsumenterna. Med din pedagogiska och tekniska kompetens utgör du en förstärkning av företagets servicedesk som arbetar gentemot en stor offentlig organisation. Din primära arbetsuppgift är att stötta konsumenterna i olika IT-relaterade ärenden via telefon, mejl och ärendehanteringssystem.

Din profil

Skallkrav
  • Eftergymnasial utbildning inom IT
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Windows 7-10, Office 365 och nätverk
Meriterande
Förståelse för/erfarenhet kring:
-Service level agreement (SLA)

Det är ett stort plus i kanten är om du innehar ett ITIL-certifikat

För denna tjänst lägger vi stor tyngd på personliga egenskaper. Vi söker dig som är en social och engagerad person som tar stort eget ansvar för arbetsuppgifter. Du är noggrann i ditt arbetssätt och effektiv i dina lösningar på tekniska problem. Då företaget lär dig nya tekniker behöver du vara mottaglig för ny kunskap och utveckling.

Villkor

Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Start: Omgående alt. enligt ök
Arbetstider: 07:00- 18:00 (8 timmar/dag)
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett ledande mjukvaru-och tjänsteföretag i Norden och arbetar mestadels mot stora organisationer. Deras kunder har ett stort urval av tjänster som erbjuds till företag, konsumenter och medborgare i Norden och världen. Företaget har dels ett ansvar för att se till att den dagliga kundverksamheten och tillhörande tjänster fungerar samt föra organisationerna framåt med hjälp av nya teknologier.

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.