HR-Generalist sökes till Framtiden i Sverige AB

HR-Generalist sökes till Framtiden i Sverige AB

Framtiden AB, befinner sig i en spännande fas, vill nu fortsätta stärka vårt HR-team och söker därmed en ny nyckelspelare till vår HR-avdelningen. Detta är en unik möjlighet att få vara med om en framgångssaga som precis börjat.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som HR-generalist kommer du tillsammans med ytterligare en HR-generalist, HR-administratör och HR-chef arbeta både med det löpande operativa HR-arbete samt utvecklingsarbete.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara arbetsmiljö, ansvara för HR-arbetet i Norge, chefsstöd samt vårt klimatarbete. Då vår HR-avdelning på Framtiden arbetar nära tillsammans kommer du även arbeta med:
 • Utvecklingsprojekt inom HR, både som projektansvarig eller delaktig i projekt
 • Utformning och sammanställning av löpande HR-relaterade enkäter och medarbetarundersökningar.
 • Personalförmåner
 • Företagshälsovård
 • Arbetsrätt
 • Tillse att vår årsklocka gällande systematiskt arbetsmiljöarbete efterlevs
 • Ta fram, sammanställa och presentera personalstatistik
Din profil

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du främst är positiv, ansvarstagande och lösningsorienterad. Du har ett strukturerat arbetssätt och en god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Du är en lagspelare med hög social kompetens och utför alltid ditt arbete med hög kvalitet och noggrannhet. Utöver detta är du en prestigelös person som trivs i ett högt tempo och i en föränderlig miljö.

Krav:
 • Personalvetarexamen eller motsvarande från högskola/universitet
 • 1 års relevant arbetserfarenhet inom HR
 • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete
Meriterande:
 • Erfarenhet av klimatarbete
 • Branscherfarenhet inom bemanning/rekrytering
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning Heltid
Placeringsort: Stockholm eller Karlstad
Lön: Fast

Välkommen med din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Mer info
Kontaktperson Fernando Carrasco
Telefon 0722452284
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till topp 3 bästa arbetsgivare av Universum inom medelstora företag och representerat Sverige på European Business Awards. Vi har dessutom fått utmärkelsen Gasellen av DI senast 2018 genom att fortsatt vara ett av de mest expansiva bolagen i Sverige.

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därför erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som går utöver friskvårdsbidrag. Vi erbjuder även en arbetsplats i moderna och fräscha lokaler placerade i Stockholm eller Karlstad.

Vi finns idag på 7 orter i Sverige samt 1 kontor i Oslo och har ca 230 interna medarbetare, ca 1000 uthyrda konsulter och strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur.

Välkommen med din ansökan!