Gillar du tekniskt arbete men även att ge service inne i butik? Vi har den perfekta tjänsten för...

Gillar du tekniskt arbete men även att ge service inne i butik? Vi har den perfekta tjänsten för...

Är du en händig person som gillar att arbeta både med service och installationer men även gillar att ge service inne i butik? Vi har den perfekta tjänsten! Ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum!

Dina arbetsuppgifter

Rollen kommer vara delad på cirka 50% butik och 50% som låstekniker. Schema kommer sättas så du vet vilka dagar du kommer arbeta i butiken och vilka dagar du kommer vara ute och arbeta som låstekniker. Stor del av arbetet som låstekniker är framförallt servicearbeten ute i Norrort. Du kommer även få arbeta med nyinstallation.

Som låstekniker är arbetsuppgifterna varierande:
  • Byte av cylindrar
  • Driftsättning och installation av deras elektroniska dörrar
  • Tillbehör till dörrar så som, handtag, beslag och dörrstänger
I butiken arbetar du med att ta hand om kunderna, tillverkning av nycklar och cylindrar fylla på varor samt lägga beställningar.

Du kommer få en ordentlig introduktion in i arbetet för både butik och som låstekniker där du kommer få gå bredvid en senior kollega och efter 1-2 månader kunna ta enklare uppdrag som låstekniker själv.

Din profil

Skallkrav:
  • Minst gymnasieutbildning
  • Körkort B
  • Teknisk intresse
  • Rent belastningsregister
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet från liknande yrke sedan tidigare

Som person ser vi gärna att du är en ödmjuk, noggrann och ordningsam person som tar tag i saker.

Villkor

Start: 1/11-2019
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07-16
Lön: Fast
Ort: Märsta
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722 31 18 78
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund levererar säkerhetslösningar till företag och organisationer runt om i Sverige. Företaget utformar, installerar och underhåller hela säkerhetslösningar samt handhar enskilda produkter. Vår kund finns på flera orter i hela Sverige och söker nu en härlig medarbetare till Arlandastad Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.