Geotekniker till spännande tunnelbaneprojekt i Stockholm

Geotekniker till spännande tunnelbaneprojekt i Stockholm

Är du en geoteknikälskare som har erfarenhet av att arbeta med kartering? Vill du vara med och bygga det största projektet i Stockholm idag, den nya tunnelbanelinjen? Ansök idag, vi söker folk löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som Geotekniker kommer du att arbeta med kartering vid tunneldrivning och anvisning av bergförstärkning. Utöver kartering ingår även för- och efterarbete vilket kan innebära t.ex:
  • Framtagande av karteringsunderlag i CAD
  • Uppladdning av protokoll och ritningar i produktionsdatabad
  • Externa och interna möten
  • Uppföljning av resultat
Som junior geolog kommer du att styras på plats av företagets arbetsledare som anvisar aktuella arbetsuppgifter, säkerställer inlärning och kvalitet samt planerar respektive arbetspass.
Du kommer att jobba nära ditt geologiteam på plats ute i projekten. Här sitter du största delen av din tid men du kommer även kunna utföra administrativt arbete på huvudkontoret i Solna.

Din profil

Skallkrav:
  • Fil. Kandidat alt. Master inom Geolog eller bergmekaniker
  • Arbetslivserfarenhet av kartering minst 1 år
  • Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Det är ett stort plus om du har kunskap inom GIS eller CAD.

Vi söker dig som är driven och tekniskt intresserad. Du behöver vara flexibel, kartering kan ske obekväma arbetstider och att arbeta i tunnlar är inte alltid de renaste. Du arbetar även som konsult vilket gör det fördelaktigt om du gillar att arbeta i team och att ta ansvar för ditt arbete.

Villkor

Start: Omgående enligt ök
Ort: Stockholm (Kontor Solna men varierande beroende på projekt)
Arbetstider: 08-17 flexibelt (varierande tider)
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kundföretaget är ett fristående specialistföretag med konsultverksamhet inom områdena geologi, bergteknik, hydrogeologi och tillstånd/mkb. Det innebär att de erbjuder kvalificerade och kvalitetssäkrade tjänster inom områdena berg, mark och vatten. I över 40 år har kundföretaget bidragit med sin kompetens inom flertalet större infrastrukturprojekt i Sverige. För närvarande är de uppdelade på två kontor, i Göteborg och Stockholm. På Stockholmskontoret arbetar cirka 45 kollegor i med blandad ålder och erfarenhet

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.