Fullstack utvecklare till framgångsrik och växande verksamhet

Fullstack utvecklare till framgångsrik och växande verksamhet

Vill du vara med på en spännande resa på ett etablerat bolag men med start-up känsla? En roll där du får jobba med spännande projekt men även bedriva verksamheten framåt? Sök redan idag, vi söker dig till start i höst!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som fullstack utvecklare kommer du tillsammans med dina två kollegor utveckla, implementera och förvalta företagets produkter. Fokus ligger på utveckling men vi söker dig med en liten entreprenöriell ådra som gillar att vara delaktig än mer än bara utveckling så som operations och implementation med mera. Här får du verkligen känna på hur det är att bedriva ett företag i alla delar.
Du kommer att ansvara över:
  • Frontend - Angular
  • Backend - Java/ PHP (fokus på Java)
  • Hjälpa till i operations och implementation
På sikt så ser vi även att du kommer kunna jobba med machine learning och databearbetning, så har du intresse för detta är det ett stort plus.

Din profil

Skallkrav:
  • Erfarenhet utav att utveckla både backend och frontend (helst Angluar och Java, men fokus ligger på dina utvecklings kunskaper)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Vi ser det meriterande om du gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter, om du har en eftergymnasial utbildning och att du kan Linux och PHP.

Det absolut viktigaste är din personlighet, en studentgrupp på Hyper Island fick beskriva grundarna som beskrevs som "geeky, playful, helpful, curious, clever and hungry", så till dig som söker är det viktigt att du trivs att umgås med ett par lekfulla, hjälpsamma och hungriga nördar!

Villkor

Ort: Hägersten
Arbetstider: 08-17
Omfattning: Heltid
Start: Höst 2020
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 aug 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en liten uppstickare i en bransch som domineras av stora företag och en tid som präglas av omvälvande digitalisering. Deras koncept är unikt och deras tjänster är mycket efterfrågade. De har redan ett par hundra byggnader över hela landet uppkopplade till systemplattformen och jobbar med ständig förbättring av systemet i täta samarbeten med sina kunder.

Via deras egenutvecklade systemlösning Orbiq kopplar de upp fastighetsbestånd på rekordtid och hjälper sina kunder erbjuda mera värdeskapande och resurseffektiv fastighetsdrift åt vitt skilda verksamheter. Inom uppkopplingarna samlar de in data från byggnaders datoriserade system för fastighetsdrift. Data omvandlas till insikter och beslutsunderlag för att upptäcka fel och brister, effektivisera energianvändningen och hjälpa kunderna till en grönare och mera hållbar fastighetsförvaltning.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.