Fullstack Javautvecklare till innovativt kreativt företag!

Fullstack Javautvecklare till innovativt kreativt företag!

Vill du vara med i starten på ett kreativt företag med siktet på framtiden? Vill du jobba med projekt från start till slut med snabb kundåterkoppling? Vill du kunna påverka arbetet på din arbetsplats? Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du ha ett stort ansvar i olika projekt från start till finish. Du kommer arbeta med webbutveckling och skapa lösningar åt kunder. Detta arbete ger dig en stor möjlighet att vara kreativ och jobba aktivt med problemlösning. Du kommer även delta i utvecklingen av hela företagets system, vi tror det är en klar fördel att trivas bra i alla delar av teknikstacken

Din profil

Vi söker en person som har ett eget driv och gärna kommer med egna idéer. Du ska vara självgående med ett bra tänk kring användarvänlighet. Du är duktig på att förstå sammanhanget i hela processen från programmering till användning

Vi söker en person med:
  • Starkt intresse för utveckling
  • Erfarenhet av Javautveckling/webbutveckling
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Ha något projekt att visa upp, t.ex. ett fritidsprojekt eller från tidigare arbetsplatser
  • Läst någon form av utveckling
Villkor

Start: Omgående
Placering: Stockholm City
Arbetstider: Kontorstider, 9:00-16:00
Omfattning: 100%
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget vi söker åt är ett företag som tycker om att ligga i framkant. Företaget jobbar med att förenkla konsultmarknaden genom sitt system. De erbjuder digitaliserade lösningar för att underlätta för konsulter och företag att hitta varandra. Systemet jobbar med hela cykeln: behov, förfrågan, sökning och hela vägen fram till fakturering, betalning och analys. Kundens ramverk beskriver dom som "självbyggande", men fokuset mer riktat till att skapa användarvänlighet i funktionerna.

Företaget har funnits sedan 2014 och är idag 7 anställda, med siktet på att växa under 2019

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.
Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.