Frontendutvecklare med kunskap inom Vue.JS till spännade miljöbolag

Frontendutvecklare med kunskap inom Vue.JS till spännade miljöbolag

Brinner du för programmering och tycker det är intressant med miljö och återvinning? Vill du komma till en arbetsplats där du tidigt får stort inflytande och känna hög delaktighet? Då har vi tjänsten för dig! Ansök redan idag,

Dina arbetsuppgifter

Som Webbutvecklare hos vår kund kommer du att jobba tillsammans med din kollega som fokuserar på backend. Då ni bara är två i teamet ligger stort fokus på bra kommunikation och tydliga mål för arbetet. Oskar (din kollega) har precis lanserat företagets hemsida och den börjar bli allt mer komplex. Vi söker nu dig med fokus på frontend så att du och Oskar tillsammans kan arbeta för att vidareutveckla, effektivisera och automatisera delar utav hemsidan för att ständigt göra den bättre för era kunder.
Det kommer även att vara en del projekt under tiden, så som att byta plattform för att få bättre prestanda.

Då vår kund söker en självgående person kommer du få 1 veckas introduktion där du kommer få höra mer om deras arbete och tankesätt kring vidareutvecklingen utav hemsidan.

Arbetet går att utföra remote, alternativt på något av kontoren i Stockholm eller Göteborg.

Din profil

Vi söker dig som har ett gediget teknikintresse och tycker om att arbeta med frihet under ansvar för att driva ditt arbete och projekt framåt hela tiden! Då det endast är du och Oskar i teamet är det viktigt att kunna jobba självständigt och att vara trygg i att skriva egen kod.

Skallkrav:
  • Erfarenhet av webbutveckling mot konsument
  • Kunskap inom Vue
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskaper inom Nuxt.js
  • Svenska i tal och skrift
  • Jobbat med utveckling av externa produkter
Villkor

Start; Omgående
Ort: Stockholm, Göteborg eller via remote
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17 med möjlighet till flex
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 nov 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund startade 2011 och är idag den ledande tjänsteplattformen för miljömässigt effektiv återvinning och avfallshantering i Sverige med huvudkontor i Göteborg.
De hjälper både företag och organisationer till privata hushåll för att jämföra olika alternativ av återvinning och avfallshantering. I dagsläget förmedlar de dryg 10.000 återvinningsuppdrag per år - och de växer snabbt. Du kommer att i denna tjänst antingen kunna jobba Remote, på plats i Stockholm eller på huvudkontoret i Göteborg.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.