Frontend-utvecklare sökes till Sveriges finaste kontor

Frontend-utvecklare sökes till Sveriges finaste kontor

Är du en ambitös och självgående person som brinner för utveckling och vill du arbeta som Frontend-utvecklare på ett utav Sveriges finaste kontor? Då kan vi har rätt tjänst för dig, sök redan idag då intervjuer sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter komma att vara att arbeta projektbaserat med att skriva snygg och effektiv kod för att göra lösningar enkla, stilrena och användarvänliga. I helhet går de flesta projekten ut på att bygga gränssnitt till olika projekt. Du kommer arbeta agilt i team som konsult ut mot företagets kunder.

Din profil

Som person krävs det att du är passionerad för utveckling och har rätt attityd och kompetens och tror på att skapande och erfarenheter går hand i hand. Att våga vara annorlunda är oftast sättet man bryter ny mark på och om det är något företaget älskar så är det att bryta sig in på nya områden och våga göra något ingen annan gjort förut.
Vi tror att HTML, CSS och Javascript är dina primära vapen och utöver din tekniska kompetens tror vi du har ett intresse för design och kommunikation.

Skallkrav;
  • Högskoleutbildning inom systemutveckling, webbutveckling eller relevant område.
  • svenska och engelska i tal och skrift
  • Kunskap inom React
Meriterande;
  • Erfarenhet eller kunskap av molnlösningar
  • Behärskar Angular eller Vue.js
  • Behärskar Elastic
  • Arbetat med dokumentdatabaser
Villkor

Startdatum: 28 oktober
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund bidrar till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. De är den perfekta partnern för alla som vill uppnå resultat och göra skillnad i den digitala värld vi lever i. Företaget grundades 1995 och har över 1600 specialister i fyra länder. Dom är listade på Nasdaq Stockholm MidCap.

Det huvudsakliga drivet bakom företagets framgång och sammanhållning kan förklaras på många sätt. De verkar i många olika affärssegment och deras arbete varierar från projekt till projekt. I slutänden handlar det om att göra saker bättre och det är vad som gör dom till vinnare. Deras uppdrag är att göra saker bättre - någonting som förenklar och förbättrar människors liv. För när det kommer till kritan, är det människor som betyder något. IT är bara ett fantastiskt verktyg.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.