Front-end utvecklare till företag inom spelbranschen

Front-end utvecklare till företag inom spelbranschen

Har du kunskaper inom Angular och ett brinnande intresse för utveckling? Vill du vara med på en spännande resa med ett bolag inom den expansiva spelbranschen? Då kan vi ha rollen för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som front-end utvecklare hos vår kund arbetar du i ett team med två back-end utvecklare med att bygga spel för internetsidor och Jack Vegas-terminaler. Du kommer att arbeta med molnplattformen Azure och utveckla i Angular. Du kommer att hantera ett projekt i taget då det är ett mindre bolag men som i framtiden vill växa vilket kommer innebära fler parallella projekt och stora möjligheter att påverka din egen framtid inom bolaget.

Din profil

Vi söker dig som trivs i en start up-miljö och som därmed är självgående och ansvarstagande. Som person brinner du för kodning och har ett kreativt sinne.

Skallkrav:
  • Kunskaper inom Angular
  • Kunskaper inom HTML, CSS och Javascript
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Relevant YH- eller högskoleutbildning, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat vis
Meriterande:
- Kunskaper inom C++

Villkor

Start: Omgående
Placeringsort: centrala Stockholm
Omfattning: 100%

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Pettersson
Telefon 072-240 81 84
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget startades för ett år sedan av två personer med gedigen kunskap från spelbranschen som tidigare startat och drivit framgångsrika bolag. De utvecklar mjukvara åt spelbolag och är idag ett litet team bestående av två back-end utvecklare och vill nu komplettera gruppen med en stjärna på front-end. Företaget sitter i centrala Stockholm nära till tunnelbana och pendeltåg. Mer information kring företaget ges vid intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.