Framtiden söker två studentambassadörer på KTH Kista

Framtiden söker två studentambassadörer på KTH Kista

Är du en social och kreativ student som söker ett roligt och omväxlande extrajobb? Vill du hjälpa studenter som är i slutet av sina studier ut i arbetslivet? Då passar du i rollen som studentambassadör hos oss, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Studentambassadör kommer du att vara Framtidens ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter består av att marknadsföra Framtiden och våra tjänster samt tipsa Framtiden om kandidater för våra aktuella jobb. Du kommer också genomföra event och andra marknadsföringsaktiviteter, såsom att delta på arbetsmarknadsdagar och event som Framtiden står för.

Det är i huvudsak mycket flexibla arbetstider och du har stor möjlighet att påverka upplägget av din tjänst. Du ska kunna jobba cirka 10 timmar i månaden (2,5 timme per vecka). Du kommer ha ett månadsmål som ska nås och dessa följs upp regelbundet genom avstämningar tillsammans med din chef. Du arbetar till stor del under eget ansvar, vilket ger dig friheten att själv planera hur du vill gå tillväga för att nå dina mål.

Hur du får fram dina kandidattips sätter endast din egen kreativitet stopp för. Du får en introduktion av oss och vi bistår dig med marknadsmaterial såsom kandidatkort och affischer. Sedan är det är upp till dig hur du vill gå tillväga. Kanske vill du informera klasser innan en föreläsning, spendera en timme i skolans cafeteria eller varför inte en kväll på studentpuben?

Du kommer ha en timlön och du rapporterar dina arbetade timmar senast den sista vardagen i varje månad till din chef. Du kommer även ha en provisionsdel som är baserad på varje intervju, kandidatpresentation och tillsättning som kommer från ett av dina tips.

Din profil

Som person är du social, utåtriktad och engagerad. Du gillar att jobba mot mål och har en hög arbetsmoral. Du är även flexibel, initiativrik och självgående. Du ska ha god kommunikativ förmåga och tycker om att prata med och framför folk. Du har lätt att få kontakt med nya människor.

Krav:
  • Du Studerar på KTH eller SU
  • Du ska ha minst ett år kvar på utbildningen
  • Du kan jobba 10 timmar/månad
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Engelska i tal och skrift
  • Körkortsbehörighet B
  • Det är högt meriterat om du är engagerad i studentföreningar och har ett brett kontaktnätverk
Villkor

Start: September
Omfattning: ca 10h i månaden (2,5 per vecka)
Placering: Stockholm
Lön: timlön och provision
Mer info
Kontaktperson Gigi Babra
Telefon 0722188509
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (66 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi jobbar med personaluthyrning av unga talanger i världsklass.
Framtiden kan titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Genom vårt starka fokus på personalvård, och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e Bästa Arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag!
Vi finns idag på sju orter i Sverige och har ett kontor i Norge, ca 230 interna medarbetare, där vi strävar mot ytterligare expansion.

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till topp 3 bästa arbetsgivare av Universum inom medelstora företag och representerat Sverige på European Business Awards. Vi har dessutom fått utmärkelsen Gasellen av DI senast 2018 genom att fortsatt vara ett av de mest expansiva bolagen i Sverige.

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därför erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som går utöver friskvårdsbidrag.

Vi finns idag på 7 orter i Sverige samt 1 kontor i Oslo och har ca 230 interna medarbetare, ca 1000 uthyrda konsulter och strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur.

Välkommen med din ansökan!