Framtiden söker Sverigechef Leverans

Framtiden söker Sverigechef Leverans

Nu finns en unik möjlighet att bli en stor och viktig del av oss på Framtiden.
Vi söker dig som brinner för rekrytering, försäljning och ledarskap. Vill du driva och utveckla vår leveransavdelning mot världsklass och samtidigt få en fantastisk möjlighet till egen utveckling?!
Känner du igen dig? Ta chansen och sök tjänsten som Sverigechef Leverans!

Dina arbetsuppgifter

Som Sverigechef Leverans har du det yttersta ansvaret för Framtidens leveransavdelning. Det innebär ansvar för rekryteringsprocessen mot våra kunder, ansvar för våra konsulter, merförsäljning och samarbetet mellan leverans och försäljning. En viktig del är att hela tiden jobba för leveransavdelningens utveckling både gällande arbetssätt, processer och individuell utveckling för chefer och medarbetare. En stor del av rollen är chefstöd för våra regionchefer inom leverans som idag är 3 personer.
Du är en del av Framtidens ledningsgrupp och ledningsarbete och bidrar till att driva och leda organisationen framåt mot våra kort- och långsiktiga mål.
Rollen innefattar även att planera och genomföra olika typer av interna möten, träningsläger och konvent för delar av eller hela företaget.
Du rapporterar direkt till VD.

Andra exempel på ansvarsområden:
 • Ytterst ansvarig för målsättning, resultat och uppföljning av leveransen i Sverige.
 • Introduktion, utveckling och uppföljning med chefer inom leverans.
 • Beläggningsprognoser och planering.
 • Tätt samarbete med Sverigechef försäljning.
Din profil

Skallkrav:
 • Erfarenhet inom rekrytering.
 • Erfarenhet av chefskap och ledarskap.
 • Flytande svenska och engelska i tal samt skrift.
 • B-Körkort.
 • Resbar om cirka 1 natt per vecka.
Meriterande:
 • Erfarenhet inom försäljning.
 • Chefskap i ett tillväxtföretag.
 • Erfarenhet av att leda chefer.
Du är en trygg ledare som brinner för leverans och försäljning. Du har en förmåga att skapa nära relationer med dina medarbetare och bygga framgångsrika team. Du trivs i ett öppet och ärligt arbetsklimat där feedback är en naturlig och viktig del av vardagen.
Du är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo i en tillväxtorganisation där förändring och utveckling är i fokus på ett roligt och inspirerande sätt.
För oss är det alltid viktigast att hitta rätt person, en person som står bakom och är en ambassadör för våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör!

Villkor

Villkor:
Lön: enligt ÖK
Start: asap 2019

Kontaktperson(er)
Fernando
0722-45 22 84
fernando@framtiden.com

Anställningsomfattning:
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning med inledande provanställning
Tjänstgöringsort
Någon av våra 7 orter i Sverige

Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig som ett av Sveriges snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi blev utsedda till National Champion vilket innebär att vi har representerat Sverige på European Business Awards 2016/17 (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsgivare 2015 och utsetts till Gasellföretag!

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.
Vi är stolta över att numera kunna titulera oss som ett internationellt företag då vi under 2018 öppnade vårt Oslo-kontor.
Vi finns idag på 8 orter i Sverige och Norge och har ca 220 medarbetare och strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur.

Välkommen med din ansökan!